Leszek_Nord Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 wielki wóz rozkraczył się na mlecznej drodze kudłaty książę tych okolic odłożył dłuto właśnie skończył w kamieniu historię swoich wypraw na morze kładę palce w tępe zagłębienia omszałe po tysiącleciach ryty słyszę plusk wioseł w wodzie śmiech towarzyszy czuję zapach rybich ławic obok miarowo przesuwają się łodzie nad nimi ptaki nogi mam jakby w płetwach u ramion niby żagle płynę z nimi serce skowycze do wiatru mnie tu zostawili
Agata_Lebek Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tym raze miło mnie zaskoczyłeś, ponieważ to co publikowałeś ostatnio było raczej delikatnie mówiąc "średnie" ;)) Ale tu już znalazłam sporo dla siebie. Nareszcie !:) Pozdrawiam :))
Leszek_Nord Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tym raze miło mnie zaskoczyłeś, ponieważ to co publikowałeś ostatnio było raczej delikatnie mówiąc "średnie" ;)) Ale tu już znalazłam sporo dla siebie. Nareszcie !:) Pozdrawiam :)) Dzięki Agato, trzeba napisać 50 złych, 15 średnich żeby udał się jeden trochę lepszy;). Pozdrawiam. Leszek.
Ran_Gis Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 - Leszku wykopałbym: nieba, jakby, niby a wersy jeszcze mocniej zaskowyczą. pozdrawiam Ran
Leszek_Nord Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, jedno wykopane, resztę pomyślę. Pozdrawiam. Leszek
H.Lecter Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 słyszę plusk wioseł w wodzie śmiech towarzyszy czuję zapach rybich ławic obok miarowo przesuwają się łodzie nad nimi ptaki nogi mam jakby w płetwach u ramion niby żagle płynę z nimi serce skowycze do wiatru Fajnie jest, tak...romantycznie i zaskakująco... ;)) Folderowate.
Bernadetta1 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 lepsze niz poprzednie-zgodze się z Agatą:)
Leszek_Nord Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zaskakująco? - trudno Cię zaskoczyć. Gdyby to było celem, to bym się postarał a tak zobaczymy, co będzie dalej;) Pozdrawiam. Leszek
Leszek_Nord Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, miło, że czytasz, ja się odwzajemniam z przyjemnością. Pozdrawiam. Leszek.
janusz_pyzinski Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 typowo Nordowo-Leszkowy dobry,solidny tekst pozdrawiam
Mateusz Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 "wielki wóz rozkraczył się" ten wiersz też sie rozkraczył i...niestety - gorzej niz wóz
Rekomendowane odpowiedzi