Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Bożena De-Tre Widzę,że zeszłaś na Ziemię...to dobrze...potrzebuję więcej informacji do mojego pierwszego dzieła

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Co wiemy do tej pory: 1. Bodetrè przeszła literacki chrzest i na dzień dzisiejszy profesjonalną poetką jest...(raczej na plus) 2. Dużo mówi wierszem...(nie wiem czy to przypadłość nabyta, czy pro poeci tak po prostu już mają - do wyjaśnienia) 3. Lubi mówić do bladego świtu...(może skutkować u osób przebywających w pobliżu zaburzeniami dobowego rytmu snu - duża dawka melatoniny powinna rozwiązać problem) 4. Ma problem z doborem garderoby...(nie wiadomo czy rozchodzi się o nadmiar ubrań czy też brak luster w domu - do wyjaśnienia) 5. Robi w budowlance...(prawdopodobnie jako tynkarz...później, na gotowe ściany nakłada substancje różne, w tym również farby, uzyskując tym samym efekt samorealizacji artystycznej - raczej formy wulgarnego graffiti wyklucza się) 6. Ma lęk wysokości...(w sumie każdy ma, w mniejszym lub większym stopniu...nawet Alex Honnold - bez wpływu na publikacje)   Jak zatem widzisz...niewiele tego. Nawet na jeden rozdział nie starczy   P.S. Hmmmm...moja znajoma pani malarka też Gosia, ale nie Kosiec. Widać Małgorzaty tak mają Ciekawe obrazy...ciekawe...
    • @Charismafilos się rozlimerykowaleś :)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Czyli, mniemam - kierowczyni ;)
    • @bronmus45, pozwolę sobie się wtrącić... Nazwa tego działu to: "Poezja śpiewana", a jego opis, to: "Linki do klipów muzycznych, opisy, własne kompozycje, wydarzenia". "Własne kompozycje" są tu tylko jedną z opcji, moim zdaniem. Pozdrawiam.
    • @Leszczym jakiś czas temu oglądałam bardzo często na YouTube  taki kanał  -„ Prometej wyzwolony” o pochodzeniu języków słowiańskich, słowotwórstwu, o słowach jako obrazach, wielowarstwowości języka, ile z jednego słowa można wyciągnąć informacji na temat rzeczywistości, fascynujący temat :) Dlatego jestem trochę uwrażliwiona na to co dane słowo sobą przedstawia.  Muszę wrócić do niego :)
    • @Charismafilos - Słuchaj no, koleś ... Ty sobie po prostu kpisz tutaj ze mnie - ale ... odpowiem stosownie do Twojego tonu - zajrzyj sobie do Wikipedii - Limeryk – Wikipedia, wolna encyklopedia -  - Szukaj w Google. Żegnam.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...