Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

fakty/faktach

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A ja tu widzę niezdecydowanie, jakieś nadzieje, plany na przyszłość i brak odwagi do ich realizacji. Ta koza zjadająca ostatnie drzewo, to właśnie taka wątpliwość.
Pozostała tylko chęć.
Na szczęście linie lotnicze gryf wciąż służą transportem, więc zapraszam do lotu...
Pozdrowionka, już staruję.

Nie frapujże się, Analityku Zawstydzony! Tam głębiej niewiele jest prócz tego: jak się coś zbyt opieszale robi, to potem można to spokojnie zarzucić. Cel ucieka, drzewo zjedzone! Tylko to, ale sobie pogadaliśmy, co jest zawsze dla mnie dużą przyjemnością. Boże, ja chyba dziś prosto z Wersalu; chyba zacznę pisać po francusku! Buźka. E.

A ja tu widzę niezdecydowanie, jakieś nadzieje, plany na przyszłość i brak odwagi do ich realizacji. Ta koza zjadająca ostatnie drzewo, to właśnie taka wątpliwość.
Pozostała tylko chęć.
Na szczęście linie lotnicze gryf wciąż służą transportem, więc zapraszam do lotu...
Pozdrowionka, już staruję.

No i proszę! Kto ma bardziej filozoficzny umysł niż mój, zawsze coś ciekawego znajdzie nawet w prostym czterowierszyku! Miło pogawędzić z Tobą, z Dyźkiem, polecam się, trzymaj swoją Panią mocno za rękę, będzie dobrze! Uściski. E.