Agata_Lebek Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 to mógł być kwadrat wpisany w okrąg najciemniejszą odmianą bieli jest czerń biel jest pozorna a ciało doskonale czarne nie istnieje w rzeczywistości prawdopodobieństwo kształtu kobiety i mężczyzny mieszanina barw prostych temperatury na jedną niewiadomą postać
Ran_Gis Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (dopisane) ps.swoje zamiotłem... pozdr.R
Piotr_Jasiński Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Ciała doskonale czene istnieją. Ale czy w rzeczywistości? W myślach na pewno. Czy też to tylko pobożne życzenia fizyków? Jedno jest pewne - pozorność bieli. A w niej jest wszystko. Dla odbiorcy szukającego wszystkiego w niczym to istota powstania, czasu, fianłu. Wszystko co składa się na niewiadomą. Człowiek witruwiański.
Anna_Myszkin Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Tak, podsuwasz zwodniczym zmysłom obrazek pary "prawie witruwiańskiej", ale chyba tylko po to, żeby pokazać, jak bardzo to materialne wyobrażenie jest nieistotne. Ten kwadrat to chyba najbardziej od "emcekwadrat" ;)) Lubię Twoje rozważania filozoficzne w wierszach, Agaś :) (Coś mi się nasunęło, ale podepnę pod "party people")
Agata_Lebek Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję ;)) Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To że czegoś nie widać, nie znaczy że tego tam nie ma ;)) Fajowy komentarz, dziękuję i pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to mógł być kwadrat wpisany w okrąg rzeźba Rodina albo pocałunek biel jest pozorna a ciało doskonale czarne nie istnieje prawdopodobieństwo kształtu kobiety i mężczyzny mieszanina barw i temperatura - niewiadoma Wybacz, nie moglam się oprzeć... A. Bardzo dobrze jeśli wiersze wywołują takie obrazy :)) Pocałunku i rzeźby Rodina nie mogę dodać do wiersza, choć to bardzo kusząca propozycja i bardzo na temat ;)) Niech zostanie ślad w tej formie; www.bctelekomunikacja.pl/bct/gosc.php?Id=224 Dziękuję za podążanie podobnymi ścieżkami, pozdrawiam :))
Agata_Lebek Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obejrzałam z przyjemnością, pozostaje mi cieszyć się myślą, że swoje urodziny obchodzę razem z Albertem Einsteinem ;)) przyjdź z Leonardem da Vinci ;)) Oj będzie Energia !:))) Kwadrat mi się rozmnaża w gwiazdę o niezliczonej ilości ramion wpisanej w okrąg :)) Dziękuję Słodka Truskawko Twoja Czereśnia ;)))
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Teraz widzę - to cudowne rozmnożenie, choć ciągle materialne, ale i konsekwentne, Gwiazdo Liryczna :) (Wypadałoby mi wpaść na bal z Panem Szekspirem pod pachą, bo to ponoć moja para urodzinowa ;))
Agata_Lebek Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten "przystojniak" tym razem przyjdzie bez gorseciku, a jaki Twój(rczy) ! Toż to prawdziwe wyzwanie :)) Co miesiąc urodziny, prawdziwa tancbuda zapowiada się nam na wiośniu - przedwiośniu. :))))
Baba_Izba Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 "biel jest pozorna a ciało doskonale czarne nie istnieje w rzeczywistości" myślę, że może, może, jest?? Taka wieeeelka, czaaarna dziuuura!?? Świetny wiersz, oszczędny w obrazach, konsekwentnie przeprowadzona myśl. Serdecznie pozdrawiam - baba
Agata_Lebek Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to poleciałaś Babo kochana daleko w kosmos :) Może być, że czarna dziura byle nie za blisko i nie w portfelu ;))masywne czarne dziury w centrach aktywnych galaktyk powodują w nich silnie świecenie, skutkiem opadania otaczającej materii, i dlatego obiekty zawierające czarne dziury należą do najjaśniejszych we Wszechświecie. Dziękuję za daleką podróż i zakrzywienie czasoprzestrzeni ;)) Pozdrawiam serdecznie.
Baba_Izba Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 No, to mi się rozjaśniło!!Wszystko się zgadza! Ściskam - Iza
Agata_Lebek Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, tulam też :))
janusz_pyzinski Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 to może być wiersz wpisany w Zkę pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to będzie ; Dziękuję za tropienie :)) Pozdrawiam :))
Rekomendowane odpowiedzi