Piotr_Jasiński Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 łakomczuch jak zawsze, czasem cukierki wyjadam z Motylem od lotu, się skradam na balu pojutrze, nie mija mi chętka poczekam przy bloku, wieczorem już leci spełnienie, do pełni
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do pełni popełni odloty kokardynalne błędy rozdrobni zsumuje w kolędach do pełni po pełni Motyl zainspirował mnie Twój wiersz, przez te cukierki chyba... na smutno, niestety. Pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 HAYQ Odbiór to indywidualna sprawa. Dla Ciebie smutny, a PL wręcz odwrotnie. Niemniej cieszy mnie, że te parę słów mogło się przyczynić do inspiracji :) I dzięki Tobie mała zmiana, za co dziękuję ;) Pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Nie, no fajne! Mnie się skojarzyło od razu z pewnym cudzoziemcem, którego poznałam kilka miesięcy temu, a który znalazł mnie dziś w sklepie po godz. 21.00. Okazało się, że przez te kilka miesięcy cały czas zakradał się pod moje okna i czatował, żeby mnie spotkać - moja córka to potwierdziła: widziała go wiele razy!!! Zwłaszcza wieczorem, przy bloku... Pozdrawiam. :-)
Judyt Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 wiersz poruszający kubki smakowe, już leci do pełni mam nadzieję że nie obżarstwa(; lekki do czytania na raz, J. serdecznie
Piotr_Jasiński Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Oxyvia J. No niestety ja raczej na łatwiznę ide, więc i rymów u mnie mało :( Ale za to pod blokiem bym nie wystał :) Na pewno nie dłużej jak "do pełni" :) Dziękuję i pozdrawiamJudyt Tak się składa że PL łakomczuchem jest okropnym :) I słodycz każdą wręcz pochłania :) Na szczęście woli smakować niż obżerać sie bez umiaru :):):) Pozdrawiam i ja serdecznie
Oxyvia Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nigdy nie mów "nigdy". ;-)))
Marusia aganiok Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 "spełnienie do pełn"i - wymowne bardzo; fajne:P Mar.
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Oxyvia J. Odwykłem :) Raczej wolę mówić "zawsze" :)Marusia aganiok Wypełni i spełni do pełni :):):) Serdeczne dzięki za wizytę i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi