Pik Nocy Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 zielone oczy powitały mnie u wejścia do twojej cudownej otchłani pełnej gitar i witraży gdy przyszedłem do ciebie późnym wieczorem wiatr mnie chłonął nozdrzami budynków turlał śmieciem mojego ciała pomiędzy uliczkami pod coraz bardziej tajemniczym zarządem i zniknąłem w końcu w twoich włosach po prostu luba dzisiaj chciałbym odejść daleko od twojego zdjęcia umieszczonego na portalu wejść głębiej od strony która kazała ci utworzyć witraż i śmiałbym się że masz zdolności ale nici z tego poszły w świat a nie ty bo tylko wyszłaś wszyć się pomiędzy dźwięki spływające z szybkich palców wędrujących po lubych strunach klamce do drzwi i twoich włosach oddychaliśmy jeszcze ostatnim spotkaniem gdy pochowałem wszystkie swoje przedmioty związane z tobą głęboko pod powierzchnią złożoną z kolorowego szkła i nylonowych strun które zwykłem natychmiast przestawać lubić dla wersji metalowych tuż po tym jak postępowałem na odwrót jak wprawione w ruch wahadło zegara i tak czyniłem aż do chwili rozstania gdy pierwotny sens zatracił się w pierwotności snu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernadetta1 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 byc może cudowne spotkanie,ale wiersz juz niestety niezbyt cudowny...pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ran_Gis Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 - Bernadettka być może ma rację... ale biorca dziękuje dawcy... pozdr. R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota_Jabłońska Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 hostel spragniony wszedłem przez zielone oczy witrażu wścibski przeciąg obwąchał nim nozdrzami budynku wdmuchnął mnie w twoje włosy dzisiaj choćby promykiem chciałbym wymknąć się z dichroicznego szkła Skutek inspiracji, acz bez wątku gitarowego :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H.Lecter Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 dźwięki spływające z szybkich palców wędrujących po lubych strunach klamce do drzwi i twoich włosach Palce szybkie, struny lube, wierszyk masakryczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz_pyzinski Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 dzisiaj chciałbym odejść daleko od twojego wiersza pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi