Danuta Kurczewicz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 ten zapach pomiędzy kwiatem a łodygą (zwiędnięty) w wazonie stoi szmaragdem podpiera w serwetę wpatrzony liczy niedoprasowania na stole ślimak ślimaczy kolor zza ucha płatka pełzając rozpoznaniem długości drogi od niego uczyć powinny się zmysły szczególnie oko by w panikę nie wpadło - kropla to nie ulewa
Marek Konarski Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 na stole ślimak ślimaczy kolor --- od niego uczyć powinny się zmysły szczególnie oko by w panikę nie wpadło - kropla to nie ulewa Świetny fragment, błyskotliwa "teoria postrzegania" :) Wprowadzenie niezgrabne, bez pomysłu, odfajkowane...
Magda_Tara Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 cały pożeram, ślimaka oszczędzając brawo! gratuluję, super pomysł - oryginalna tematyka świetny
Ela_Ale Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Świetne, a ostatnia strofka - cymes. Pozdrowienia. E.
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Utwór z pomysłem, zdecydowanie z pomysłem. Z pierwszych dwóch wersów czytam tylko "zapach" - uważam że dopowiedzenie o kwiatku o łodydze jest niepotrzebne. Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "liczy niedopasowania", "pełzając rozpoznaniem" jakieś takie niefortunne i mimo, że łamią się nieźle w kolejne wersy to czytają się byle jako, a to jest najgorsza kara dla wiersza "oko" drażni mnie bardziej niż płachta byka, więc no comments kropla to nie ulewa - fakt takie tam pisanie, a moje czytanie do następnego r
Baba_Izba Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Wiersz zaciekawia, są w nim pewne niedociągnięcia, ale który ich nie ma! Moim zdaniem, bardzo dobrze rokuje na przyszłość. Serdeczności - baba
Rekomendowane odpowiedzi