gżegżółka Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Prosił szewca (wieś Koryto) O buty diabeł Benito Co go ozdobią Bo w Piekle robią Wszystkie na jedno kopyto
Ania_Ostrowska Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Skarżypyto, skarżypyto! Gdzieżeś podział swe kopyto? A drugie masz? Za ile dasz? Pamięć dziurawa jak sito
gżegżółka Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 W pobliżu Koryta Wołała Edyta Że dziś Szewc Zdziś Wyciągnął kopyta
Ania_Ostrowska Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ukradkiem Janek (Zalesie) Za pazuchą flaszkę niesie Nagle gwizd! Nagle świst! Z kopyta ruszyli kolesie
gżegżółka Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 Fantastyczny! :) Twierdzi wałach we wsi Koryto Że łatwo uda mu się i to By z rana Furmana Przerobić na własne kopyto
gżegżółka Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 Młody diabełek w Piekle o świcie Wołał szczęśliwy: "A to widzicie? Mam dar cholera Od Lucyfera!" I pokazywał ślad po kopycie
Ania_Ostrowska Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 :) W Chicago gangster Benito Postradał w akcji kopyto - Obyś do piachu Nie trafił, brachu! Wpadłeś z deszczu pod ...koryto Warknęła Juanita: Zabieraj te kopyta! Nie dla psa Kiełbasa Podłoga świeżo zmyta!
gżegżółka Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ho ho! :) Mówią mieszkańcy księdzu z Różańca Że po dwóch kuflach mocnego grzańca Oraz po rumie Diabłu na sumie Kopyta same rwą się do tańca
Ania_Ostrowska Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Niestety kończą mi się pomysły :) W noc poślubną w chałupie Witka Instrukcje odbiera kobitka: "A na śniadanie Zjadłbym, kochanie, Z grzybowym gulaszem kopytka"
gżegżółka Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 To tak jak i mi. Cóż robić? :) Specjaliści nad brzegiem Wisły Wytężali swoje umysły Próby czynili Nie potwierdzili By w sandałkach kopyta kisły
Rekomendowane odpowiedzi