Jimmy_Jordan Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 ()patrząc tam jak przez dziurkę od klucza tyle drzwi zamkniętych, pokoi wiejących nudą w kosmosie (za dużo myśląc mógłbym za mało mieć do powiedzenia) ()morza księżyca mróz klei źrenice do teleskopu patrząc tam nie boję się dłużej tych oczu (za dużo mówiąc mógłbym za długo do ciebie docierać)
Magda_Tara Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) przed podmiotem zgubiłeś prawą łapkę :(( Kosmita! prawdziwy! ściskam Cię, Ji, prawienoworocznie. fajnie że wpadłeś i na dodatek - fajnie! ;D
Jimmy_Jordan Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) przed podmiotem zgubiłeś prawą łapkę :(( Kosmita! prawdziwy! ściskam Cię, Ji, prawienoworocznie. fajnie że wpadłeś i na dodatek - fajnie! ;D żadnej łapki nie zgubiłem, te łapki to taki kalambur albo skrót kalamburowy oznaczający"rzucanie okiem";P i tam się to oko przykleja do lunety, dlatego nie ma drugiej łapy. DZięki za uściski Madziu, prawienoworocznie a może już na nowy rok, tak więc na zapas, wszystkiego dobrego zawsze Ci życzę :D nie tylko w 2011 zdrówko, Jimmy
Magda_Tara Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) przed podmiotem zgubiłeś prawą łapkę :(( Kosmita! prawdziwy! ściskam Cię, Ji, prawienoworocznie. fajnie że wpadłeś i na dodatek - fajnie! ;D żadnej łapki nie zgubiłem, te łapki to taki kalambur albo skrót kalamburowy oznaczający"rzucanie okiem";P i tam się to oko przykleja do lunety, dlatego nie ma drugiej łapy. DZięki za uściski Madziu, prawienoworocznie a może już na nowy rok, tak więc na zapas, wszystkiego dobrego zawsze Ci życzę :D nie tylko w 2011 zdrówko, Jimmy do lunety???????? ej! Luneta, śliczna z Ciebie laska! :)) ojjjj, Ji! coś kręcisz! złóż łapki przy podmiocie :* Kalamburze Jeden! oraz Kosmito :))
Anna_Para Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Jimmy: Podoba mi się ta kosmiczna tajemnica. Pointa - niewyrazista, ale pewnie już ktoś tam coś tam wie. Czytelnik nie wszystko musi. Mam rację? Cieplutko, Para:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. faktycznie, pisałem z dwie godzinki temu, nie pomyślałem, że za mało sugestywnie. właśnie, że czytelnik też wszystko musi. ! . :D (poważnie) ja to poprawię i wtedy się widzimy ponownie, może tak być? pozdrawiam, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żadnej łapki nie zgubiłem, te łapki to taki kalambur albo skrót kalamburowy oznaczający"rzucanie okiem";P i tam się to oko przykleja do lunety, dlatego nie ma drugiej łapy. DZięki za uściski Madziu, prawienoworocznie a może już na nowy rok, tak więc na zapas, wszystkiego dobrego zawsze Ci życzę :D nie tylko w 2011 zdrówko, Jimmy do lunety???????? ej! Luneta, śliczna z Ciebie laska! :)) ojjjj, Ji! coś kręcisz! złóż łapki przy podmiocie :* Kalamburze Jeden! oraz Kosmito :)) ale ja poważnie! :)
Anna_Para Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 No to zaczekam. Albo to pierwszy raz? ;) Para:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super, no już jakby trochę, lepiej, dzisiejszego dnia to maks jaki mogłem wyciągnąć (poukładałem do równa sylaby i wywaliłem połowę słów, do muzyki mogłaby z tego być republika ;)) zdrówko, Jimmy
Anna_Para Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Teraz szkoda mi "orzeczenia o niepoczytalności". Dobre było. Ja marudzę, wiem. Para:)
Magda_Tara Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja nie ;) to przepraszam. :* nie ma się o co kłócić :) podmiot spadł :(
Rekomendowane odpowiedzi