Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Zdolna z Ciebie dziewczynka. Tak na motorze prawie samemu jeździć w tym wieku. Fajne masz zdjęcia.       To nietypowo. U nas w podstawówce to tylko za starszymi panienki wodziły oczami. Dla chłopaka z 7-8 znaleźć dziewczynę nie było łatwo. Młodsze jeszcze na to nie były gotowe, a rówieśniczki jak wyżej. Sytuacja zmieniała się w liceum. Wtedy można już było śmiało chodzić na podryw do podstawówki z gwarancją sukcesu.
    • @Ewelina Ewelina Ty stawiasz swojego dżentelmena w trudnej sytuacji :)) Bo jak go już tak świetnie czujesz, no całym wszechświatem nawet, no to co on biedny ma z tym Twoim czuciem począć ;)) Znam trochę rodzaj męski, sam jestem jakimś jego raczej gorszym przedstawicielem, a my lubimy te nasze tajemnice troszkę. I wiesz stajesz przed kimś kto Ciebie czuje na maksa no i mały kłopot :)) No nic się nie ukryje... A przecież jest co ukrywać zawsze. W drugą stronę to też tak trochę działa :) Ogólnie zaczynam mieć wrażenie, że kobiety wręcz rasę pisarską trochę omijają i się jej boją :) Bo że mężczyźni jawnie bali się Osieckiej to wiem nawet z historii :)
    • @Leszczym    Miło mi bardzo, że Twoja ocena brzmi "Ekstra !!!! (...)". Zakładam, że jest prawdziwa, a nie żartem, skoro " (...) Żarty jednak górą. (...)".     Dzięki Ci wielce za wizytę, czytanie i uznanie.     Pozdrawiam serdecznie.   @Somalija    Nie zauważyłem tego, mając za licealnych lat i kilka później (dłużej) za domownika psa o imieniu Puszek

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

. Najwięcej miał ze szpica, stąd i myślałem o nim, pisząc . Zmarło mu się... ano cóż zrobić.     Dzięki, Siostrzyczko, za odwiedziny i komentarz.     Serdeczne pozdrowienia.
    • @Corleone 11 Nie należy głaskać psów, ponieważ wzrasta w nich poziom hormonów stresu...
    • @Waldemar_Talar_Talar dziękuję bardzo

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Także pozdrawiam:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...