Poskromiona Złośnica Opublikowano 6 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Weź mnie Jak tabletkę na sen Weź mnie Popij szampanem Weź mnie do ust Zobacz jak płonę Dotknij Subtelnie Dotknij a ja... Weź mnie i już zapomnij Wgryź się brutalnie w moje sumienie Zostaw swój adres w drodze do piekła Milczeniem duszy mi nie ukradniesz Jestem banalna Zbyt oczywista Weź mnie mimo wszystko
Poskromiona Złośnica Opublikowano 6 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 tytuł miał być weŹ mnie a nie weż mnie, ale to chyba oczywiste...
Agnes Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 może to i oczywiste ale tytuł z błędem drażni, może Pani poprosić moderatora o poprawienie:) co do wiersza, to jest przegadany, za dużo powtórzen, staję się one nudne, a wręcz irytujące...temat bardzo popularny, niestety nie odkryłam tu nic nowego pozdrawiam Agnes
Ona_Kot Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 ten fragment:Weź mnie i już zapomnij Wgryź się brutalnie w moje sumienie Zostaw swój adres w drodze do piekła Milczeniem duszy mi nie ukradniesz ale pokombinować z wersyfikacją proponuję reszta j.w.
majkaa_m... Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 przypomina wiersz mojej znajomej dla zainteresowanych http://www.kraina.okay.pl/cgi-bin/forum/YaBB.pl?board=Debiuty&action=display&num=3427 kłaniam się Maj
Rekomendowane odpowiedzi