Asa Opublikowano 5 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Na zabawę przyszedł czas. Mędrców nauki idą w las. Idzie o to, jakie auto trzeba kupić by nie padło? Nie docenia dziś maluszka geodeta, notariuszka, burmistrz miasta, oraz radny, ”bo pożytek z niego marny” Nie ma wprawdzie aparycji i silnika pięknej dykcji, Za to przestrzeń ma intymną. Zaproś panią - tylko zwinną Gwarantuję, że wspomnienia Będą nie do zapomnienia Zaproś pana z kompleksami Wielki będzie, chociaż mały. No i części bardzo tanie. Solidniejszych nie dostaniesz! Sprzyja szczęściu i miłości. Radość w sercu twym zagości. Po co klima, szyber dachy? Radio wnet ukradną łachy Psuje się elektronika. Pękła rura. Mechanika!!! Portfel znowu będzie cieńszy, Co małżonki nie ucieszy. Może uratuje życie twe Fiat 126p
Piotr Sanocki Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Heh! Ładna rymowanka :) Pozdrawiam serdecznie
Asa Opublikowano 6 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Rymowanka napisana była dla kolegi, który przez 20 lat był szczęśliwym posiadaczem maluszka. Tęsknota za nim często pojawia się w naszych rozmowach. To taki żart z mojej strony. Jeżeli u ciebie Piotrze wzbudził uśmiech to i ja się uśmiecham. Pozdrawiam cieplutko.
Piotr Sanocki Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Napewno :) Szczególnie we fragmencie: "Za to przestrzeń ma intymną. Zaproś panią - tylko zwinną" - to szczera prawda :) Ja mierzę ponad 1,8 m i wiem co to znaczy mieć kolana pod brodą :) Szczerze mówiąc fiat 126p mi się bardzo podoba :) Ma w sobie to coś :) Pozdrawiam serdecznie
Asa Opublikowano 6 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 rozumiem,że fragment: Zaproś pana z kompleksami Wielki będzie, chociaż mały. nie wzbudza u panów radości....ale to zrozumiałe. Znajomy miał mi za złe takie "insynuacje" (to jego słowa)
Rekomendowane odpowiedzi