Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Nasz świat światopoglądowy „się  z r o b i ł”...   Ale jak, jak do tego doszło? A normalnie, my już jako nieco starsi, nazywani doświadczonymi, myleni często z uczonymi nawet, wypiliśmy wczoraj w rozmownej knajpie o trzy piwa za dużo na głowę...   Warszawa – Stegny, 05.05.2025r.
    • świat nie traktuje mnie poważnie. ani Jezus, ani Budda.    wszystko milczy, wszystko płynie.  świat znów ze mnie zakpił.  modlę się, szeptem proszę o ukojenie.    cisza.  od niej —  niewysłane wiadomości.   wszystko płynie, wszystko milczy. we mnie rozpływa się powoli.
    • @Klaudia Gasztold ;))
    • @Father Punguenty Dla mnie świetne !!! I bardzo mi się podoba ten eksperyment z yt. To bardzo ciekawie jest wykonane. I do tego rzeczywiście jest kinowe powtórzenie wiersza. To dobry pomysł, że tak możesz go sobie w filmiku dwa razy przeczytać. Mam koleżankę która eksperymentuje z rolkami. Też fajna sprawa. Ale jest w mały kłopot, bo jednak kategorii niszowości poezji. Poetycka rolka przegra z ładną dziewczyną. Wiersz na yt przegra z hitem muzycznym. A Ty jako poeta możesz w pisaniu wierszy przegrać z upojnym wieczorem, który spędzisz z Ewą więc wiersz nie powstanie nawet :)))
    • wpisuję siebie w google translate żeby się jakoś wytłumaczyć   lecz jak pokazać język    miłości
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...