Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Arsis co się wydarzy:)
    • „Znajdę cię wszędzie” Nie szukaj mnie pod wodospadem, w tłumie, czy w rozedrganym chaosie myśli. Nie znajdziesz mnie w krainie lodu, gdzie od krzyku zamarzających uczuć,  pęka nawet cisza. Nie idź za echem  dzwonów bijących na alarm, ani za jazgotem pustych  pochlebstw i deklaracji. Nie ma mnie tam, gdzie cel pożera wszystko, gdzie godność, zagubiona,  nosi maskę nieprzyzwoitości. Nie podążam mamony blaskiem, Którym tylu umysły poraził gubiąc ostanie ślady siebie, w ciężkim oddechu obojętności. Mówiłeś, że znasz drogę, że odnajdziesz mnie wszędzie tam, gdzie nasz zapach wciąż unosi się w powietrzu. Nauczyłeś mnie trwać - bez lęku przed ciszą,  bez ucieczki przed falą. Cierpliwie. Z odwagą zakorzenioną w sobie. Z miłością, która nie przemija. Przy brzegu. 17.02.2026
    • Dzień dobry panu. A ja nie mam aplikacji - ja jestem, proszę pana, za stara.   Czy to serum do włosów jest dobre? Po wypadku włosy wypadają mi garściami i nie wiem, co robić, proszę pana. Wszystko mnie boli i mąż mi się zabił.   Proszę pana, lekarz mówi, że to cud, że ja chodzę. Zmiażdżone nogi, obie. Chciał mnie brać do telewizji, ale ja nie mam siły, proszę pana, na nic nie mam siły. Niech pan zobaczy - ja nie wiem, jak one chodzą.   Miał Alzheimera. No i się zabił. Zostałam sama, a tak bardzo bolą mnie nogi.   Dziękuję za mydełko w gratisie. Czy jest pan pewien, że serum jest skuteczne? Bo ja chcę mieć piękne włosy. Dla męża.   18 III 2025
    • @violetta na orbicie Jowisza znajduje się sonda Juno. miała być zdeorbitowana i spalona w atmosferze Jowisza we wrześniu ubiegłego roku, ale w związku z 3i atlas jej misja będzie przedłużona... 
    • padam , padam , padam @violetta
  • Dodaj nową pozycję...