Michał Kurdyk Opublikowano 3 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Sytuacja wyrwała mi serce, Ciemność pastwiska goryczy, Nocna chwała zgniła w kołysce, Choroba mojej cywilizacji. Kondycja mojej dykcji, Niezrozumienie moich wizji, I Cierpienie nie czucia. Moje imię Nicości jedynie znane. Wiara w zniszczenie negując, wciąż trwa. Ciągle się kręcąc, kręcąc w niezrozumienia czasie...
majkaa_m... Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 przykro mi ale ja również znalazłam sie w niezrozumienia czasie pozdrawiam Maj
Ona_Kot Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 nic nie rozumiem to jakiś pseudopoetycki bełot albo to moja wina zalecam głośne odczytanie ujawnia brak sensu i logiki pozdrawiam
Hanna Kilt Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 ale przynajmniej jakieś próby pracy widać, troche metafor, ale do przeróbki bo tak jakoś to wszystko nie trzyma się logiki pozdr.
Wuren Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Hmm.. zwykle nie wypowiadam się, jeśli nie rozumiem wiersza, ale mam nieodparte wrażenie, że sam autor też nie rozumie.. Czego szuka? Nietschego? Wuren
Michał Kurdyk Opublikowano 29 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm a nie pomyślałemś kiedyś ze najlepsza wartość jest nie poprawiana? dziewicza? pozatym to nie bełkot poetycki.. zarzucasz mi ze to ogólem badziew.. no moze i jest badziew.. albo i nie... a tobie zalecam rozumienie wierszy a nie czytanie ich powierzchownie gdzie odnajdziesz wszelkie wyjasnienia.. trzeba popracować nieco..
Rekomendowane odpowiedzi