wanesa_ciska Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Zupka ,kleik a może kotlecik tak się przekłada codzienność z dnia na dzień aż mdli menu dnia pomysłem na życie
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..... jakieś przepisy kulinarne dla kucharzy ??? to nie dla mnie = ja zupki z torbków ...pozdro Z
wanesa_ciska Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 oj niezdrowo , niezdrowo heheh
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...... no żadna nie chce o mnie zadbać ): ...pozdro :))))
wanesa_ciska Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 no taaa wszystkie do wyższych celow stworzone heheheh nie trać nadziei człeku...
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :( a jasne a później może do karceru za wstrzemęźliwość = nie ma glupaka = działam, uczę się , popełniam błędy a co ??....... a nie tam nadzieją żyję, że ta królewna oswobodzi mnie z zamku pilnowanego przez smoki :))))pozdro
wanesa_ciska Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :( a jasne a później może do karceru za wstrzemęźliwość = nie ma glupaka = działam, uczę się , popełniam błędy a co ??....... a nie tam nadzieją żyję, że ta królewna oswobodzi mnie z zamku pilnowanego przez smoki :))))pozdro mhm czyżby peel taki wężowaty się jakiegoś tam smoka bał ...? no no ..
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :( a jasne a później może do karceru za wstrzemęźliwość = nie ma glupaka = działam, uczę się , popełniam błędy a co ??....... a nie tam nadzieją żyję, że ta królewna oswobodzi mnie z zamku pilnowanego przez smoki :))))pozdro mhm czyżby peel taki wężowaty się jakiegoś tam smoka bał ...? no no .. ....kuzden ma swoje " smoki " = myslę źe nie dziwne :)))))
Rekomendowane odpowiedzi