-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez violetta · Opublikowano
@Rafael Marius ile ja wydałam kasy, żeby odpowiednie leki brać, wczorajsze od doktora online kicha, dzisiaj byłam osobiście u pani doktor, przepadała mnie dokładnie i zmieniła całkiem na inne leczenia, inna diagnoza, było już gorszej, nie mogłam spać, oddychać. Te co sama kupiłam też słabe, jednak warto udać się osobiście do lekarza bardzo dobrego. Byłam na NFZ. Gdy będę w sanatorium, to mam zalecenie mierzyć ciśnienie, bo teraz w chorobie jest w górnej granicy normy. Emerytka się już robię, takie życie. Coraz krótsze. Bardzo miła doktor, ale nie Polka. Nie wiem jakiej narodowości, może Ukraińska. -
Przez kultura_pop · Opublikowano
Miałeś pustą salę, a wybrałeś złe miejsce Chcę już stąd wyjść, powiedz mi ile jeszcze paczkomatów, zmieści się w tym małym mieście nasrane pod ścianami, jak rodzynkami w ulubionym cieście Weźcie, jak chcecie to mnie zjedźcie, śmiało A na winylach ma wygrywać na głos bella ciao Nie umiem żyć z ludźmi i dyskutować z nimi a choć codzień budzi popęd, no to wciąż jestem virgin Inni szukają wokoł siebie winnych Kiedy to przez nich przemawia chrzęk piwny Albo się mnie wyrzekasz, albo stoisz blisko Przestań wreszcie wsadzać te kije w mrowisko Udawać, że nic nie wiesz, po tym gdy wiedziałeś wszystko a tak w ogóle, to jest dama z gronostajem, nie z łasiczką -
Przez LessLove · Opublikowano
@.KOBIETA. Dobrze wiesz, że mówię o Nim i waszych... Maluchach :-) Czy można być bardziej złośliwym dla takiego "zjawiska" jak Ty?Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
4 sypialnie dają duże możliwości - bez aluzji, ale w oknach żaluzje/ lub rolety. Tak poważnie: możesz mieć u mnie metę przy wyprawie na kilka dni (z oficjalnym...) w ten region.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne