majkaa_m... Opublikowano 1 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Nie wolno zaginać kartek i bić dzieci mówiłaś mi a ja kładłam dłonie na kraciastej spódnicy Dni i noce były krótkie pachniały czerwienią truskawek Lubiłam nawijać na palce babie lato ze słońca i kurzu budować nietrwałe zamki przy studni Ty śmiałaś się kiedy krople słodkiej wody plątały splecione z kwiatami włosy Dzisiaj już się nie śmiejesz Ja na palce nawijam wstążki rozpalam czerwonodymiące ognie i wpinam kwiaty w marmurowy zamek Krople są słone
Wuren Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Mniam! Akurat w moim stylu - emocje są, jest prosto, jest o radościach życia i o smutkach... są kolory i zapachy :) Smaczne było, dziekuję Wuren PS. Tylko żeby mi nie było, że polukrowałem :D
Ona_Kot Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 emocje są, to fakt nawet całkiem ostro widoczne i wywołane ale do warsztatu można się przyczepić alem dzisiaj nie w nastroju Majko, może sama wiesz, co można poprawić? pozdrawiam
majkaa_m... Opublikowano 1 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 podejrzewam kwiaty we włosach i zamki po raz drugi
Agnes Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Dużo bym nie zmieniała, bo to bardzo dobry wiersz, może jedynie możnaby wyrzucić kilka słów...truskawki jakoś też mi nie pasują... pozdrawiam i czekam na kolejne Agnes
Rekomendowane odpowiedzi