teresa943 Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 pachnę szaleństwem jesteś fascynacją kosztuj dar losu kropla po kropli cierpliwie do dna a potem już tylko niebo na ziemi i ach…
Anna_Para Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Ach! Te Twoje obiecanki - cacanki! Cacanki! Czemu to nie jest do mnieeeee??? Krysiu: Kupuję sobie. Dzięki, Para:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...= bo jest dla mnie :)))) ach...Teresko ...trzymaj to " niebo " i nie puszczaj i podtrzymuj ...pozdro
teresa943 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, nie "rozpaczaj"...może być do Ciebie... tylko inaczej :))))). Nie musisz kupować, dla Ciebie jest gratis :)))))))) Dziękuję. :):) Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...= bo jest dla mnie :)))) ach...Teresko ...trzymaj to " niebo " i nie puszczaj i podtrzymuj ...pozdro Zdzisiu, trzymam ...dla Ciebie :))) i podtrzymam z całych sił... ten "błękit" :-) Dziękuję. :))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
aluna Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Droga Krysiu pokusa...pięknie! Serdeczności samych! Ania
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...= bo jest dla mnie :)))) ach...Teresko ...trzymaj to " niebo " i nie puszczaj i podtrzymuj ...pozdro Zdzisiu, trzymam ...dla Ciebie :))) i podtrzymam z całych sił... ten "błękit" :-) Dziękuję. :))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia .....jeśli dla mnie....jeśli to już się zastanawiam co napisać....hm ...kiedyś na taką antyypację ars amandi odpisałbym bez namysłu tak ( czując już domniemany " zapach szleństwa ") :))))) ..... Pytanie Czy serce Twe przepełnione miłością? Co większa niźli świat i Polska? A oczy jak dwa szczere ogniki? A uśmiech co jak latarnia morska, Rozświetli ciemność i wszechświat i życie? A usta pragnące ust innych spragnionych, Jak moje ,co potrafią Twe usty scałować obficie? I pieścić nabrzmiałe, miłością ciał rozognionych … I dusz naszych, co niewidoczne dla oczu wypatrzą, I serc naszych, co natchnione miłością, Tak wielką jak wszechświat lecz naszą . Tak. Pragnę być z Tobą jednością. ...:))) lecz to było wtedy, gdy " byłem pastuszkiem " ...tera jestem pastuchem z fujarą :)))) i ten ogień już we mnie nie taki silny, choć kto wie ??...jak trafi się jakas diablica i go roznieci :))) ....to...............pozdrawiam Z
teresa943 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, Aniu, jak miło, że jesteś :) Pokusa jest nieodlączna człowiekowi. Dziękuję. :))))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdzisiu, trzymam ...dla Ciebie :))) i podtrzymam z całych sił... ten "błękit" :-) Dziękuję. :))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia .....jeśli dla mnie....jeśli to już się zastanawiam co napisać....hm ...kiedyś na taką antyypację ars amandi odpisałbym bez namysłu tak ( czując już domniemany " zapach szleństwa ") :))))) ..... Pytanie Czy serce Twe przepełnione miłością? Co większa niźli świat i Polska? A oczy jak dwa szczere ogniki? A uśmiech co jak latarnia morska, Rozświetli ciemność i wszechświat i życie? A usta pragnące ust innych spragnionych, Jak moje ,co potrafią Twe usty scałować obficie? I pieścić nabrzmiałe, miłością ciał rozognionych … I dusz naszych, co niewidoczne dla oczu wypatrzą, I serc naszych, co nabrzmiałe miłością, Tak wielką jak wszechświat lecz naszą . Tak. Pragnę być z Tobą jednością. ...:))) lecz to było wtedy, gdy " byłem pastuszkiem " ...tera jestem pastuchem z fujarą :)))) i ten ogień już we mnie nie taki silny, choć kto wie ??...jak trafi się jakas diablica i go roznieci :))) ....to...............pozdrawiam Z ojejej! jaki piękny wiersz :))))) dziękuję :)))) nie mogę się oprzeć, by nie odpowiedzieć na gorąco ...ars amandi :) odpowiedź tak zalotnie pytasz że nie mogą milczeć usta wciąż łase ognia choć jam nie ta sama pasterka z krasą na licach płonę jak dawniej gdy zaigra iskra obejmę polana miłością odzyskasz wigor :)))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .....jeśli dla mnie....jeśli to już się zastanawiam co napisać....hm ...kiedyś na taką antyypację ars amandi odpisałbym bez namysłu tak ( czując już domniemany " zapach szleństwa ") :))))) ..... Pytanie Czy serce Twe przepełnione miłością? Co większa niźli świat i Polska? A oczy jak dwa szczere ogniki? A uśmiech co jak latarnia morska, Rozświetli ciemność i wszechświat i życie? A usta pragnące ust innych spragnionych, Jak moje ,co potrafią Twe usty scałować obficie? I pieścić nabrzmiałe, miłością ciał rozognionych … I dusz naszych, co niewidoczne dla oczu wypatrzą, I serc naszych, co nabrzmiałe miłością, Tak wielką jak wszechświat lecz naszą . Tak. Pragnę być z Tobą jednością. ...:))) lecz to było wtedy, gdy " byłem pastuszkiem " ...tera jestem pastuchem z fujarą :)))) i ten ogień już we mnie nie taki silny, choć kto wie ??...jak trafi się jakas diablica i go roznieci :))) ....to...............pozdrawiam Z ojejej! jaki piękny wiersz :))))) dziękuję :)))) nie mogę się oprzeć, by nie odpowiedzieć na gorąco ...ars amandi :) odpowiedź tak zalotnie pytasz że nie mogą milczeć usta wciąż łase ognia choć jam nie ta sama pasterka z krasą na licach płonę jak dawniej gdy zaigra iskra obejmę polana miłością odzyskasz wigor :)))) serdecznie pozdrawiam - Krysia .... no aleś dwuznacznie odpisała :))) no aleś = bo gdyby było " gdy zaigra iskra obejmę polana miłością " ...to byłoby jednoznaczne a tak = zastanawiam się jakie " polana " mi obejmiesz :))))) pozdro Ździch
teresa943 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojejej! jaki piękny wiersz :))))) dziękuję :)))) nie mogę się oprzeć, by nie odpowiedzieć na gorąco ...ars amandi :) odpowiedź tak zalotnie pytasz że nie mogą milczeć usta wciąż łase ognia choć jam nie ta sama pasterka z krasą na licach płonę jak dawniej gdy zaigra iskra obejmę polana miłością odzyskasz wigor :)))) serdecznie pozdrawiam - Krysia .... no aleś dwuznacznie odpisała :))) no aleś = bo gdyby było " gdy zaigra iskra obejmę polana miłością " ...to byłoby jednoznaczne a tak = zastanawiam się jakie " polana " mi obejmiesz :))))) pozdro Ździch widzisz...dwuznaczność to takie kobiece "wymknięcie się", żeby potem "nie było" :))) żartuję oczywiście :))) a "polana" mogą być ... o ho ho... to zależy od wyobraźni :))))) serdecznie pozdrawiam, Ździchu - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi