KATINKA Opublikowano 30 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 KRew- Krew sączy się przez moje palce Ucieka przez nie jak czas Spijam krew z Twojej szyji By na wieczność uczynic Cię moim Twoja krew trzyma się na mych ustach Jak wina nie opuszcza winowajcy Stajemy się jednością Krew nas połączyła I zostanie tak dopóty Dopóki krew w naszych żyłach zgaśnie I zabierze ją ciemna ziemia...
Ona_Kot Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 nie podoba mi się bo: *temat jest banalny *krew powtarzana co drugi wyraz jest nudna *wykonanie jest gorsze niż temat *nie zawiera żadnej interesującej metafory *ani tym bardziej przesłania *pointa to już w ogóle patos, patos, patos: będziemy spali we wspólnym grobie, bo połączyły nas śluby krwi pozdrawiam ps. typuję do piasku
asher Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Polecam wpis Moderatora w dziale dyskusje...
agnieha tjaghe Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ...ehm.. nuda?... przykro mi..:/ pozdrawiam:)
Hanna Kilt Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Boże dopomóż!!! przecież istnieje piaskownica????!!!!
Jan Polski Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Proszę próbować. Proszę czytać wiersze innych. Najlepiej poetów (są tu na portalu działy z klasykami i współczesnymi). Proszę napisać kolejny wiersz - odłożyć na tydzień - zapomnieć o nim - przypadkiem znaleźć po miesiącu - przeczytać: jeśli Pani się spodoba - proszę wstawić na próbę w Piaskownicy - stamtąd można się dostać łatwo do tego i innych działów, warunek jest jeden; to musi być wiersz dobry. Pozdrawiam - Jan P. (przenoszę do Piaskownicy)
Rekomendowane odpowiedzi