majkaa_m... Opublikowano 30 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Wystarczyło tylko podnieść z ziemi list Usta stopić z nazwiskiem Imiona zaszczepić papilarnie Przez zbawienne zero kodu spojrzeć na gości co przychodzą gdy między oknami faluje rzeczywistość Pijany listonoszu Twoja próżność szczypie w policzki W zgubionych listach bezdomni zaczynają tygodnie
asher Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Temat i wykonanie warte oczu. pozdrówka
Ona_Kot Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Wystarczyło tylko podnieść z ziemi list Usta stopić z nazwiskiem Przez zbawienne zero kodu spojrzeć na gości co przychodzą gdy między oknami faluje rzeczywistość W zgubionych listach bezdomni zaczynają tygodnie *** bez: *Imiona zaszczepić papilarnie *Pijany listonoszu Twoja próżność szczypie w policzki teraz super dla mnie pozdrawiam
majkaa_m... Opublikowano 30 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 a nie wydaje Ci się że to odrobinę wytrąca z rytmu?
Ona_Kot Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie nie :D ale mogę się mylić :) pozdrowienia
asher Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ONA musi, ale to musi na nauczycielkę. Kto jest za???
Rekomendowane odpowiedzi