Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 17 670
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Witaj - fajnie że się podoba - dziękuje -
Pzdr.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Gosława · Opublikowano
@Tyrs to ja chyba jestem jakaś inna Bo to mój mąż zawsze jak jesteśmy u lekarza z córkami gada To jest chodzący farmaceuta Wie jaki lek kiedy podać i co jest od czego Dlatego ja mu zakazałam kategorycznie po tej mojej operacji przyjeżdżać Lubię sama swoje sprawy załatwiać i sama się mierzyć ze swoim problemami Jak by mi tak Ktoś stać nad głową to bym na bank ocipiałaZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez m1234 · Opublikowano
to raczej ślad oddech który skleił płatki magnolii o czwartej nad ranem gdy w czarnookich blokach błyskały rybie łuski przebudzonych czule czule dotykałem gdzie boli teraz myślę o tobie w windzie między piętrem a piętrem ktoś tu nabazgrał „tęsknię” tylko dlaczego ołówkiem? -
Przez Tyrs · Opublikowano
@Gosława to nasz człowiek. Normalność jest wtedy, gdy sobie nie przeszkadzasz i innym. Reszta jest nienormalna. A co do kobiet w poczekalni - to zastanawiające, że gdy wchodzą chorzy mężowie, to ich zdrowe żony zawsze przy nich i to one relacjonują, co mężowi dolega, jakie ma objawy, jakie leki bierze. Zawsze to zabawne jest. -
Przez wierszyki · Opublikowano
Pani Wiktoria już w pierwszej połowie. Znana ogólnie, że zajmuje głowę. Siadała sobie na pierwszym planie, tak zaaranżował z nią Edward śniadanie. Zajmuje głowę także furażerka. Gustowny kaszkiet, gdy w kratę, z mohera beret w kolorach od khaki po fiolet, z filcu ze wstążką homburg i melonik. I jak tu wyjść z klasą? Zajmować może coś z prawem komornik, serca komorę przejmować jak ostrzem, czy może prasa? Spotkania, teatr — nie (człowiek w zawiasach)? Zająć się sprawami tylko literalnie. By abstrakt od głowy nie ciążył finalnie.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne