Grzegorz_Kulesza Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Widzę jedwab gdy na Ciebie patrzę Jedwab gdy zwracam się ku Tobie To samo gdy myśleć zacznę Opętałaś mnie, półkule obie Szal który oplatał twoje ciało Muskał delikatnie włosy skórę Przy Tobie zamilkło niecne zło Bez Ciebie znów było wtóre
Grzegorz_Kulesza Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Jak zwykle poproszę o jakieś komentarze.
Fly Elika Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 To wygląda na dedykację, nieskomplikowana treść w prostych słowach, miłe zaznaczenie o wartościach. Krótko i zwięźle, tylko czy to do kobiety czy do piwa Grzegorzu? :) Przepraszam, że ośmielam się pytać, ale panowie wykazują często równie ogromny zachwyt przez wyrażenie przywiązania do szczegółów wobec rzeczy organicznych, jakim jest np. piwo lub mniej czy też bardziej organicznych, jak np. auto, panienka z "okienka". :)
Grzegorz_Kulesza Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Piwo jest wirtualne dosłownie i w przenośni.
Grzegorz_Kulesza Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Chodzi o przepiękną dziewczynę nie o coś tak banalnego jak napój chmielowo-zbożowy.
Grzegorz_Kulesza Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Ja to bym się nie zgodził jakoby kobieta była by organiczna, przychylam się bardziej do stwierdzenia miej lub bardziej organiczna.Bo przecież oprócz wysoce zaawansowanego organizmu jest w kobiecie pierwiastek metafizyczny nazywany samo-świadomością pojmowaną przeze mnie jako wyczucie równowagi miedzy jej bytem duchowym a światem zewnętrznym, jej wiedzą na temat otaczającego ją Świata a wiedzą w ogóle, miedzy jej duchowością ogarniającą osoby w jej życiu obecne a sferą duchową przez bliskie jej osoby zaistniałą w świadomości.Oprócz wszechstronnego i niezwykle skomplikowanego organizmu jest przecież w kobiecie dusza poszukująca twórczej mocy która w jakiś sposób łączy ją z pierwiastkiem metafizycznym innej osoby, tak mogę powiedzieć iż kobieta jest [u]poszukiwaczką[/u] ale kogo lub czego wolałbym, żeby sama dziewczyna/kobieta mogła się wypowiedzieć.
Grzegorz_Kulesza Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 hehe na zadane pytanie moją odpowiedzią kobieta jest poszukiwaczką siły tworzenia.
Fly Elika Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się :)))
Fly Elika Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Masz rację, to nie jest śmieszne, ani może nie cieszyć, taka strawa. Miałam na myśli, że w tym wszystkim staje się i jest ważniejsze znalezienie sensu życia, siła tworzenia to nadanie każdemu dniu tego sensu, ale to staje się właśnie przez niedopowiedzenia trudne, przemilczenie, na zadane pytanie odpowiedź na zwłokę i odwracanie kota ogonem. Zbyt długo. Nie wiem jaki intelektualizm masz na myśli ani jakie nie sypianie po nocach masz na myśli.
Fly Elika Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Masz rację, to nie jest śmieszne, ani może nie cieszyć, taka strawa. Miałam na myśli, że w tym wszystkim staje się i jest ważniejsze znalezienie sensu życia, siła tworzenia to nadanie dniu tego sensu, ale to staje się właśnie przez niedopowiedzenia trudne, przez przemilczenie, na zadane pytanie odpowiedź granie na zwłokę i odwracanie kota ogonem. Zbyt długo. Nie wiem jaki intelektualizm masz na myśli ani jakie nie sypianie po nocach masz na myśli.
Rekomendowane odpowiedzi