nadia_romanof Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 PozwalamNa dotyk suchymi dłońmiW zbieraniu okruszkówCielesnych fascynacjiPod płaszczem nocyOtwieram się dlaNamiętnych spojrzeńOdziana w poranną WilgoćZmysłowoOsuwam się w dółDla Ciebie
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Na mnie to działa (ale głośno nie powiem jak). Podoba mi się ten wiersz.Chyba się udało erotyk napisać, co (jak sądzę) łatwe nie jest.pozdrawiam
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie wiem dlaczego, ale mimo oszczędności słów wiersz wydaje mi się przegadany. Stworzyłem sobie w głowie inna konstrukcje, z mniejszą ilością wyrazów, jednak jaj nie ujawnię - to Twój wiersz. Szanuję i podziwiam odwagę przy pisaniu erotyków - nie każdy to potrafi.Tobie mimo wszystko się udało.Adam
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 żeby tak kilka czasowników usunąć; ale nic już nie mówię; a wierszykujdzie !Pozdrawiam
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (nadia romanof @ Aug 4 2003, 01:42 PM) Pozwalam(...)
Gość Dawid Ciesla Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 i eszcze dodam coś do komentarzy przedmówców - jak widzę słówko 'smysłowo' w erotyku to już oceniam go niżej - zmysłowość ma wynikać z opisu a ie z użycia słowa zmysłowo... Choć reszta mi się podoba
nadia_romanof Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Adam Szadkowski @ Aug 4 2003, 03:03 PM) Stworzyłem sobie w głowie inna konstrukcje, z mniejszą ilością wyrazów, jednak jaj nie ujawnię - to Twój wiersz. Adamie interesujące.... to miłe że "jaj" nie ujawnisz:))) szczególnie przy tym wierszu:)Dawidzie masz racje z tą zmysłowościa, ale jednak tu ona była jak najbardziej na miejscu:)Seweryn...pozwalasz?
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (nadia romanof @ Aug 4 2003, 08:48 PM) CYTAT (Adam Szadkowski @ Aug 4 2003, 03:03 PM) Stworzyłem sobie w głowie inna konstrukcje, z mniejszą ilością wyrazów, jednak jaj nie ujawnię - to Twój wiersz. Adamie interesujące.... to miłe że "jaj" nie ujawnisz:))) szczególnie przy tym wierszu:)Dawidzie masz racje z tą zmysłowościa, ale jednak tu ona była jak najbardziej na miejscu:)Seweryn...pozwalasz? Wyrazy ubolewania. Miało być "jej", a wyszły jaja. PrzepraszamAdam
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm, sami panowie komentują...więc na panów w jakiś sposób działa... hehecoś w tym chyba musi być...
Rekomendowane odpowiedzi