Rachel_Grass Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sklamrowałam, lepiej? macz beter no to zupa.
f.isia Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba mi się podoba... ;) [poza zgrzytliwym przejściem między pierwszym i drugim wersem]
Rachel_Grass Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba mi się podoba... ;) [poza zgrzytliwym przejściem między pierwszym i drugim wersem] wiesz co, chyba masz rację z tym przejściem. faktycznie jest niezgrabne, nie widziałam przedtem.
f.isia Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba mi się podoba... ;) [poza zgrzytliwym przejściem między pierwszym i drugim wersem] wiesz co, chyba masz rację z tym przejściem. faktycznie jest niezgrabne, nie widziałam przedtem. może nie mam racji, ale lubię konsekwentne "przerzucanie", chcesz, czy nie - gdzieniegdzie "przerzucasz", zwielokrotniając znaczenia; a czasem ino przesuwasz wyrazy do następnego wersu, - ględzę o tym od niepamiętnych czasów ;) :)
Mr._Żubr Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jeśli jeszcze po coś wchodzę na to forum, to dla Ciebie.
Rachel_Grass Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz co, chyba masz rację z tym przejściem. faktycznie jest niezgrabne, nie widziałam przedtem. może nie mam racji, ale lubię konsekwentne "przerzucanie", chcesz, czy nie - gdzieniegdzie "przerzucasz", zwielokrotniając znaczenia; a czasem ino przesuwasz wyrazy do następnego wersu, - ględzę o tym od niepamiętnych czasów ;) :) to prawda. o ja niepojętna :D
Rachel_Grass Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurde. wiesz co, jeszcze na digarcie mnie masz, tam są inne teksty, z różnych przyczyn. ciekawie słyszeć coś takiego. (czytać).
Rekomendowane odpowiedzi