Fly Elika Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 szłam po pustyni nie było ścieżek ani drogi dotarłam stanęłam przed otwartymi nie zadaszonymi murami w mieście zapadła cisza trawniki równiutkie ale nie było odczucia kobiecej ręki nad głową męskie odgłosy handel i kupczenie biegi z domu domu na wprost piękny blask jednak nie można było przez to miasto przejść obojętnie względna cisza nie dawała spokoju to widziały moje oczy może dzięki matce tęsknota tak boliweźcie się w garść i pomóżcie jestem gotowa
Eunicee Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Początek trochę drętwy, ale dalej już lepiej Ci poszło:) pozdrawiam
Leokadia_Koryncka Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Fly; Twoja cisza głośno krzyczy. Czasem taka potrzeba. Pozdrawiam... Leo.
Fly Elika Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 ale moje dzieci są moje, a rodzina też? prawda?
Leokadia_Koryncka Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Jeśli masz dzieci, to na pewno są Twoje. I już masz rodzinę. nie burmusz za "pogadanie" pozdrawiam....
Fly Elika Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 nie burmusz - czyli co? dlaczego? - były tu takie wiersze nad rzeką gdzieś - to dla mnie ważne
Bernadetta1 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 wpadlam Fly ,bo jakos depresyjny chyba nastrój u Ciebie...bywaja takie okresy.Wtedy wiersze tez placza...pozdrawiam , bedzie lepiej, glowa do góry;)
Waldemar Kubas Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Komentarz zostal skasowany przez administratora forum, ze wzgledu na zlamanie regulaminu serwisu. Uzytkownik otrzymal stalego bana.
Fly Elika Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, ciekawy obraz, po latach się może przydają, się takie obrazki, przypominają o patrzeniu na rzeczywistość. Dziękuję za życzenia.
Fly Elika Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Bernadetto1 - dzięki. Tak bywa- ale to jeszcze nie znaczy i nie świadczy o depresji, pocieszę Cię. pozdrawiam
Waldemar Kubas Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Komentarz zostal skasowany przez administratora forum, ze wzgledu na zlamanie regulaminu serwisu. Uzytkownik otrzymal stalego bana.
Rekomendowane odpowiedzi