aluna Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ukłoniło się przysłowie ....biednemu wiatr ....24 lipca piorun strzelił w skrzynkę energetyczną...walczę z ciemnością , firmą ubezpieczeniową i ...i życiem ,jakoby je zwać! Rzeczoznawca ,,,zapracowany ?Firma prywatna zrobiła kosztorys...bez zaliczki nie wchodzi,,a ubezpieczyciel milczy! Poradźcie ! Jestem bezradna i zagubiona! PS Może KTOŚ doradzi! Ania
janusz_pyzinski Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 coś mi tu pachnie wyłudzaniem(obym nie miał racji)-jak nie choroba to piorun-podaj nr.konta to zaczyna być nieuczciwe aczkolwiek grające na uczuciach
aluna Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja potrzebuję porady...a nie kasy! kASĘ POWINNA DAĆ MI FIRMA UBEZPIECZENIOWA , BROŃ BOŻE ...KTOKOLWIEK Z POETÓW! Proszę mnie nie obrażać!
f.isia Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 www.uokik.gov.pl/rzecznicy_konsumentow.php
aluna Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Ci f.siu ,nie omieszkam skorzystam! Pozdrawiam! Ania
Marat_Dakunin Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Jest też jeszcze rzecznik ubezpieczonych proszę poszukać...
Rekomendowane odpowiedzi