Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Chciałbym Ci pisać że Cię kocham,  Że w życiu otulę Cię moją opieką, Że to co za nami to tylko przeżycia,  Bo przed nami tylko reszta życia, Więc błagam uwierz we mnie i w siebie.  Nic nam nie zostanie gdy jedno będzie w niebie I z liściem ostatnim co spadnie zapamiętasz Nigdy w Ciebie wiary nie utraciłem __________________________ Wiersz napisany w minutę o 2.18 15.04.26 Z tęsknoty.
    • @Nata_Kruk   to nie fuga to kamuflaż pęknięcia .   brud pod paznokciem estetyki. sklejamy się pozorem, aż zaczyna brzmiec jak muzyka choć to tylko zwykły trzask. koncert rozpadu, w ktorym harmonia jest halucynacją     teraz rozumiem Nata.   Twoja krótka forma.....   super:)     zastanawiam się jak miałbym tekst wydłużyć!   chyba nijak.   bo jest świetnie zamknięty:)    
    • @jan_komułzykantA witaj Janku! Wiesz co, zawsze się uśmiecham i cieszę jak Cię widzę i to mi nie przechodzi. Serdeczności :)   @Mitylene , ukłony :)
    • @Intersubiektywny dla mnie ten motyw lustra w wierszu jest takimi wrotami do innego świata, które są granicą pomiędzy rzeczywistością, a snem , lub śmiercią. To lustro ma jeszcze jedną funkcję - obnaża prawdę o nas samych, którą nie zawsze łatwo jest nam się skonfrontować. Interesujący wiersz!
    • @Waldemar_Talar_Talar   dziękuję bardzo Waldemarze :)         @KOBIETA   Domi.   fantastycznie, że jesteś:)   dziękuję:)   ale.......   zabrzmiało jakbym ja miał coś wspólnego z intrygami!!!!!!!   co??????        
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...