Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Znakomity jest ten wiersz  Tylko trochę posmutniałam  Proszę nie kasować wrócę do niego 
    • Jezus to w ogóle był fajny "gość" Wczoraj w kościele nawet o tym myślałam że o ile mnie zechcą tam na górze to miło będzie przybić z Nim pionę

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• O matko nic mi nie mów  Dziś to ja o mały włos uszłam z życiem  Muszę się na tira przesiąść  Te dziady w ogóle nie mają litości dla nowych kierowców  Nie wiem jak dojechałam do roboty  Normalnie przegwizdane 
    • @wiedźma bardzo dziękuję łap na dobry dzień

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Poet Ka a wiesz że ja też to zauważyłam Lubię ten kolor @Leszczym co Ty Michaś nie gadaj głupot @Sylwester_Lasota tak wiem jeden taki Dawid Tolibowski mnie oswiecił że tak się właśnie nazywa to niedojrzałe ustrojstwo Dziękuję pięknie za czytanie @Arsis no i zrobiłeś mi dzień tą muzyką tylko moje serce skołatane bije mocniej jeszcze  Dziękuję  @Berenika97 Berenisiu jak zwykle na części pierwsze rozwaliłaś wiersz  Wybebeszyłaś i odsłoniłaś każde ukryte znaczenie  Jesteś w tym mistrzynią  No uwielbiam Cię za to  Buziaki
    • @Leszczym przyłączam się do sprowadzonych przemocą na swoje stanowiska pracy... pourlopowych pracowników.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...