Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Niezdrowa mięsna dieta   stwierdził dietetyk z Tarnowskich Gór z nadmiaru mięsa wyschłem na wiór młoda żonka nocą głównie cielęcinką pachnie cudnie we dnie serwuje zaś steki bzdur   Pozdrowionka.
    • lubię uśmiechnięte chwile łzy szczęściem wywołane gdy w wierszu echo z wiatrem rozmawia   głupią minę śmierci która z życiem przegrywa widok krwi którą ktoś honorowo oddaje   kochanków którzy księżyca się nie wstydzą  radość dzieci wołających  mamo lub tato   lubię tych co znajdują czas dla starszych umieją mówić o miłości nie udawanym słowem    ja na te lubienia nic nie poradzę - bo taki już jestem na ich tle zwariowany
    • @Marek.zak1 :):):) Na zdrowie ! Od razu przyszła mi do głowy inna maksyma : "Pić, pierdolić, nie żałować. Bida musi pofolgować". Albo inna. Pierwszo majowa. Trybuna honorową z sekretarzami, generałami itd. I pochód ludzi pracy. Na czele warszawskie kurwy z wielkim transparentem - KROCZEM DO SOCJALIZMU.   Na zdrowie ! Pozdrawiam.
    • Smyk czy smyczek   matowo grała Helka w Pasłęku choć Stradivarius błyszczał w jej ręku aż Stach ruszył swoim smykiem czułą strunę z cud-wynikiem bowiem nie była już bez wydźwięku   Pozdrowionka.
    • Przygotowanie literackie   gdy wydał powieść tkacz w Trzebiatowie mówi się o nim mistrz co się zowie wątków wplata bardzo wiele widać zaraz że nie cielę bo wie na jakiej tworzyć osnowie   Pozdro.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...