-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Wiechu J. K. · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@Alicja_Wysocka Tak, Internet jest rzeczywiście pierwszoplanowy, szybki, ogólnie dostępny i na tej arenie każdy może publikować i to jest sprawiedliwe. Czytelnik ma do wyboru i to się liczy. W czasach bez internetu tylko "wybrani" mieli szansę na publikację i to było niesprawiedliwe. Zgadzam się z tym, że papierowe wydanie jest również cenne, ale niestety obecnie drugoplanowe. Warto jednak posiadać własną bibliotekę - domową. Książki ubogacają mieszkanie. Osobiście zawsze miałem i w miarę możliwości zawsze będę posiadał książki w swoim domowym otoczeniu. I tutaj muszę się pochwalić, jutro albo pojutrze dotrze do mnie książka, którą niedawno zamówiłem. Pozdrawiam! -
Przez Wiechu J. K. · Opublikowano
@Alicja_Wysocka Prawda! Kocia wierność jest wyemancypowana. :) Koty to cudowne stworzenia. -
Przez vioara stelelor · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
100/100 Zazwyczaj kolejność jest odwrotna. Odkrywamy siebie, oddajemy serce na dłoni nie wiedząc, czy ktoś potrafi istnieć w miłości na tej samej częstotliwości. Czy będziemy przy nim rozkwitać i wzrastać, czy więdnąć, kurczyć się i unieważniać. -
Przez Migrena · Opublikowano
@KOBIETA Dominiko. to bardzo subtelny wiersz. przypominasz w nim, że prawdziwa bliskość zaczyna się nie wtedy, gdy patrzymy na siebie, lecz gdy odważymy się razem spojrzec w tę samą stronę i zobaczyc więcej, niż pozwala nam własny kąt widzenia . to wiersz w Twoim eleganckim stylu. jest piękny :) i takiego piękna Tobie Dominiko życzę :) na zawsze !
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne