Regina Koch Opublikowano 23 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Wysłane mailem uczucia nie trafiają do mojego adresata W wirtualnym świecie nie ma przestrzeni dla kolorowych słów Utkane w sieci tęsknoty wyrzucone do kosza nie znajdują odbiorcy elektronicznej poczty
Piotr Sanocki Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Czy to aby na pewno wiersz? To mi wygląda na wyrwany z kontekstu (albo z pamiętnika) tekst... Pozdrawiam serdecznie
Ona_Kot Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 takim tekstom mówię nie zdecydowane tekst jest banalny i rzeczywiście bardziej przypomina pamiętnik niż wiersz pozdrawiam
Regina Koch Opublikowano 26 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Może i nie jest najlepszy,ale nie zawsze udaje nam się napisać dzieło.Wśród wierszy znanych poetów też bywają lepsze i gorsze.Przyjmuję uwagi.Nie jest to na pewno fragment pamiętnika,są to mysli zapisane na prędce, ale miło mi że wpadliście.Pozdrawiam
Piotr Sanocki Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Więc abyś na przyszłość oglądała bardziej pozytywne komentarze, radzę najpierw przemyśleć swoje teksty :) Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi