Paweł Fiedys Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 pod nogami strzykawki nawet „ktoś” spuścił głowę kurczowo otuliłem drżące ciało sny - majaki huczały pękło piekło widzę nowe szczęście
Dżoana Eł. Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 o widzę tu moje klimaty , bardzo mi się podoba , szczególnie 2 pierwsze wersy :)
Paweł Fiedys Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie czytałem za dużo Twoich wierszy, mam nadzieję, że te dwa pierwsze wersy nie brzmią podobnie do wersów ułożonych przez Ciebie. Jeżeli tak to jest to czysty przypadek. Pozdrawiam :)
Dżoana Eł. Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie czytałem za dużo Twoich wierszy, mam nadzieję, że te dwa pierwsze wersy nie brzmią podobnie do wersów ułożonych przez Ciebie. Jeżeli tak to jest to czysty przypadek. Pozdrawiam :) nie, nie skądże , zresztą nawet jeśli brzmiały by podbnie, każdy wiersz jest wyjątkowy ;)
Rekomendowane odpowiedzi