Leokadia_Koryncka Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Wpleć mnie w ramiona wierzbo stąd płacząca, wiosna czy jesień - cierpisz, aleś wolna. Liście opadną pozostanie słota - jeśli wtórować to w słotach pieśń godna.
Judyt Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Pisanie do- wierzby od razu kojarzy mi się z czymś smutnym z" płaczącą wierzbą" itp. Tak jak od razu w Twojej minaturce, ja bym nie pisała do wierzby, chociaż widać w tym jakieś umiłowanie natury. To "stąd" przykuwa uwagę, bo jak wierzba jest stąd, to jeszcze człowiek ma szansę myśleć o owym" tam" itd..To takie rozmyślania na temat tekstu.Może właśnie taki zamiar był. J. serdecznie
Leokadia_Koryncka Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Dokładnie rozgryzłaś to, co chciałam zawrzeć w kilku wersach. Nie mam pomysłu na inny tytuł, a ten nie wydaje mi się taki zły:) L. cieplutko...
Judyt Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gałązkami wiciowymi otul mnie? mm..no np. coś takiego..J. wzajemnie(:
Leokadia_Koryncka Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Judyt kochana, nie umiem zmienić tytułu:( Podpowiesz? L. słonecznie...
Judyt Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. napisałam wyżej! "gałązkami wiciowymi otul mnie"? tak mi jakoś... może...J.dzięki-Ty też jesteś kochana!
Leokadia_Koryncka Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Tytułu się doczytałam, uroczy, tylko nie wiem gdzie kliknąć:) Ot problem:) L. dobranocnie.
Judyt Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aa! ps. pod "miniaturką" swą masz informację. Nie zrozumiałam przedtem , ups!
Leokadia_Koryncka Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Judytko, wszystko jasne... Serdecznie... L.
Rekomendowane odpowiedzi