Paweł Fiedys Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 życie - pustynia miłości „ktoś” wypełnił ją dzbanecznikami wpadam po uszy są bezlitosne rozpuszczają wszelkie watpliwości
Eunicee Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Fajną serię zrobiłeś, ciekawie
Paweł Fiedys Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję. "ktoś" się wprawdzie obraził i już "go" tu nie będzie ale ja tu jeszcze zabawię;)
Eunicee Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Ale dlaczego ten 'ktoś' się obraził? Jest już w tytule i co za dużo to nie zdrowo:)
Paweł Fiedys Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eunicee... miał być w takiej formie i w takiej formie będzie, tym że będę odkładać to wszystko do szuflady bo widzisz mam troszeczkę już dosyć pisania o niespełnionych miłościach czy samotności, czy też cierpieniu mam przez to niewydolność żołądka - to była taka moja odskocznia która mnie najzwyczajniej w świecie cieszyła i fajnie było jak ktoś przy okazji to przeczytał może niektóre trąciły banałem ale... wstawię mu klimatyzację do szuflady. pozdrawiam... ... ale, mam pewien pomysł :) widzi mi się że jest troszeczkę racji w tym co napisałaś.
Rekomendowane odpowiedzi