Agata_Lebek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 saksofon gitara i słowa dla dwojga znowu biorę świat taki jakim jest już nie uciekam przecież budzisz się przy mnie
Agata_Lebek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Myślę nad tytułem "Wyspy", ale chyba zostawię tak jak jest. Może Ktoś podpowie...
anna_rebajn Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 A może Wyspa - czyli jedna całość, dopełenie. Właściwie twoja mniaturka mogłaby byc wstępem do dłuższej całości. Taką myślą przewodnią. Pomyśl nad tym. a
Agata_Lebek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Doszłam do wniosku, że trzeba zmienić kolejność zwrotek ;) Dziękuję że zajrzałaś. Tytuł będzie taki jak doradziłaś A :))
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ładnie. Moim zdaniem chyba dobry pomysł: zamiana kolejności zwrotek. Serdeczności - baba
Agata_Lebek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, już zmieniłam. Wisi na zetce ;) Dziękuję Babo serdeczna :)) Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 bardzo, Agaś i ten blues w tle cudo :* ale mu zazdroszczę, serio! buziak dla Obojga
Agata_Lebek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie myśl, że do Ciebie nie zaglądam ;) Sie ma Ziomala Joł! Joł! :DDD
Rekomendowane odpowiedzi