Leokadia_Koryncka Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 zabłądziłam noc szczelnie zakryła moje oczy mój wstyd nie pozwoliła rozpalić ogniska latarniku prowadź do innych tak długo czekają niech zobaczę
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 jak na debiut- to nawet nieźle J. serdecznie(:
Leokadia_Koryncka Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Wiersz umieszczony w warsztacie nie zawsze jest debiutem:) Nieźle, znaczy bardzo dużo. Dziękuję... Pozdrawiam...
Judyt Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację Leokadio- ale "widzę' Cię pierwszy raz dlatego tak napisałam iż debiut. Nieźle- znaczy jeszcze bym nad nim popracowała, ale źle nie jest(:J. serdecznie, nie ma za co
Leokadia_Koryncka Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Judyt, jestem tu od trzech dni, wiec sama wiesz - świeża jak bułeczka:) Lepiej zawsze być może, żeby nie było gorzej. Serdeczności...
Judyt Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to dobrze, bo świeżości tu potrzeba,otoż to, J. wzajemnie całą garść
Rekomendowane odpowiedzi