Pan_Biały Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 kiedy kocham możesz być pewna że świat się nie skończy na jednym pocałunku i kiedy pójdziemy parkiem poczujesz głębszym promieniem woń kwiatów i szelest pszczół więc daj się zaprosić na lampkę wina lub na sok z czarnej porzeczki chodniki zazielenią się a niebo stanie się naszym odbiciem mosty wyrosną od nowa i stopy otulę aksamitem doznań lecz jeśli zdradzisz wysadzę w powietrze to miasto i radio zacznie nadawać muzykę poważną jak słowa które idą na wojnę a nie tylko w eter czy papier więc jeżeli nie lubisz wina lub soku porzeczkowego to powiedz a pójdziemy na dobry spektakl po kolacji i nigdy więcej nie ujrzysz mordy szaleńca
Judyt Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 bardzo się podoba, gratuluję warsztatu, J. serdecznie Rafale
wanesa_ciska Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 wiem ,myślę że nie chodzi tu peelowi o ten sok tylko o to co obydwojgu smakuje i szczerość wzajemną bez której trudno cokolwiek budować ...pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję J. najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie że nie chodzi o sok;)) ale od czegoś trzeba zacząć;)) dziękuję za komentarz pozdrawiam r
Eunicee Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Nie wiem,jak to robisz,ale piszesz świetne wiersze
Pan_Biały Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam swój hałas to on jest motorem a przedmioty i niby ludzie łechcą moje bycie między nimi z byle czego wyciskam byle więcej czasem kolory mają kształty kiedy indziej nuty a śmierć podgląda peryskopem i tęskni za byciem człowiekiem takim czarno-białym jak ja wybacz że w ten sposób, ale to wina tego piwa, które się kończy pozdrawiam r
Zbyszek_Dwa Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Bardzo dobry ujmujący wiersz Jest w nim kilka momentów do wycinki, ale bardzo drobnych typu "i" "a" te wersy: "chodniki zazielenią się a niebo stanie się naszym odbiciem mosty wyrosną od nowa i stopy otulę aksamitem doznań" zapisał bym tak: "chodniki zazielenią a niebo stanie się naszym odbiciem mosty wyrosną od nowa i stopy otulę aksamitem doznań" Przepraszam, to tak może po mojemu, tak odczytuję. Pozdrawiam i gratuluję wiersza :)
Pan_Biały Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odczytanie, do przemyślenia, może się przyda pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi