Alkomat Opublikowano 21 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Jesteś dla mnie jak ogień Który rozpala najzimniejsze zakamarki mojej duszy Jesteś dla mnie światłem Które rozświetla mi najciemniejszy mrok Jesteś dla mnie aniołem Który przegania ode mnie diabły Gdy Ciebie nie ma Moja dusza zamarza w mrocznej ciemności Gdy Ciebie nie ma Obok mojego ciała diabły tańczą złowrogo Gdy Ciebie nie ma... Hmmm... Ciebie już nie ma Czy mogłabyś uratować życie mi Jeszcze raz?
Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 cóż - wiersz osobisty do kogoś - nic nie dodam MN
marzenka Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Hmmm... Niektóre metafory wydają mi się "wyświechtane", ale wiersz ogólnie mi się nawet podoba, gdyby tylko jeszcze nie to "Hmmm..." Pozdrawiam!!
Agnes Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 przekazał Pan dużo miłych i ciepłych słów osobie , której ten wiersz jest dedykowany. Mimo to uważam że same wyrażenia są zbyt "wysłużone", trudno na taki temat stworzyć coś nowego, ale może jednak byłoby warto, bo taki wiersz niestety nie przyciąga czytalenika, przynajmniej mnie, a wręcz drażni Pozdrawiam serdecznie Agnes
Rekomendowane odpowiedzi