demira Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Ciemna noc idę opuszczonym parkiem Szepty za mną kroczą tuląc się nad moim karkiem Nóż mam w jednej dłoni w drugiej trzymam line ciężką Jeden koniec już zawieszam nad gałęzią wielką Piękna żyła na mej szyi kusi ostrze srebrne Przed oczami widzę tylko same drogi kręte Ciemny tunel z upiorami bez światła na końcu A ty pytasz mnie co było kiedyś na początku? Nic nie było nic nie będzie Każdy myśli o popędzie Piekło mam na ziemi wiec po co mi umierać Wole czarne skrzydła do słoika zbierać I jak już zdobędę tych słoików wiele To zbuduje skrzydła w moim ludzkim ciele I odlecę gdzieś w przestworza gdzieś gdzie księżyc się nie chowa Tam jak w raju z ludźmi nocy się wychowam I od brudnych serc na zawsze się schowam Byś mnie nie odnalazł aż do końca świata twego Mój bez ciebie zamienia się już w coś pięknego Blizny,szramy,krew i blizny Won do piekła przez krzywizny Umysł wasz już płata figle Nie wiem jak ludzkość ale ja tego nie dźwignę
emila xD Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Świetne rymy . ;) wiersz też bardzo interesujący. Pozdrawiam.
Ela_Ale Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Bardzo proszę o poprawienie błędów ortograficznych, uzupełnienie znaków diakrytycznych, usunięcie bałaganu - wtedy tekst będzie może czytelny. Pozdrawiam E.
demira Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla okreslonych ludzi "balagan" nigdy nie jest przeszkoda do dotarcia do sensu i duszy. Wedle zyczenia juz poprawiam
Rekomendowane odpowiedzi