Anna_Para Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 czekanie jest jak krawędzie ostrokrzewu najbardziej lubię cię w ołówku w kredce do powiek kiedy wiem że właśnie zwlekasz ze świtaniem mleko przelewa się przez szczyt pełnej szklanki a my zdziwieni spoglądamy do dna nasycenia powiedz jak długo można trwać w kipieli ręce nie cierpią zwłoki skradam się co noc po zapłatę za niezasłużony odpoczynek uronionych minut życia tak bolesnych i cudnych że aż zawstydzają istnieniem dziś nie przyjdziesz we śnie spoconym trwaniem frazy masz ważniejsze zadanie
Magda_Tara Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 czekanie to wdech i zatrzymanie a tak trudno żyć na wydechu takie jakieś znajome te emocje, Paruniu smutno, ale pięknie buziak!
Anna_Para Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Dzięki za "pięknie". Smutno - chyba nie! Wszystko się przeplata. Raz jest wierszyk radosny, raz melanchol - ja (to nie byk! skorpion) :))) Całuski! Para:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 zewsząd ta erotyka, naprawdę się tak ciągle skradasz po to? To dobre, ale całość w pewnych miejscach oparta na takich np. zawstydzonych istnieniem, domaga się rzeczywistego przelania tej szklanki i szukania nieużywanych ekwiwalentów, może nożem po szkle? (żeby zgrzyt zapanował jakiś obok tego podniecenia) zdrówko, Jimmy
Anna_Para Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Jimmy, według Ciebie krawędzie ostrokrzewu to nie zgrzyt? Czemu mówisz o erotyce? Oj, chyba się nie rozumiemy:) Ale przecież nie musimy. Już wiem, że moje wiersze Ci się nie podobają. Szkoda;( Dzięki za odwiedziny. Cieplutko, Para:)
Judyt Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 podoba się...jeszcze do pomyślenia nad ukrytymi znaczeniami, J. serdecznie
Anna_Para Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Niewiele tu ukryłam, Judytko. To realismus do bólu. Dzięki, cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi