Bea.2u Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne. powiem to swojej lekarce. oczywiście jako żart. Pozdrawiam :)
M._Krzywak Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 23.05.10 przy okazji wieczoru Rafała też pozbieramy jakieś złotówki. Kwotę zebraną oczywiście podamy na orgu.
Bea.2u Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Dzięki, Michale. To się nazywa mieć ludzką twarz. Pełen szacunek dla Ciebie /b
aluna Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Panie Michale Krzywak ,,,nie ma takich słów ,aby podziękować! Ale serdecznie ,bardzo serdecznie za wszystko! Ania
M._Krzywak Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Chwila chwila - to nie moje zasługi, a artystów, którzy zagrają na ten cel, ludzi, którzy ewentualnie coś wpłacą i oczywiście "prowodyrowi" zajścia, który dociekliwe zauważył problem :)
Bea.2u Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 i skromny, jak zawsze.. no, prawie zawsze ;) wszystkim artystom też dziękuję :) Pozdrawiam /b
Pan_Biały Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 23.05.10 Kraków "Cieplarnia" g.18 Aniu ten wieczór będzie dla Ciebie i nie tylko ten
aluna Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie bardzo serdecznie dziękuję! Dużo myśli w głowie ,a słów podziękowania poskładać mi trudno! Ania
aluna Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Krzysztofie Kurc dziękuję za wpłatę z pozdrowieniami! Serdecznie również! Ania
Arka Noego Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 To może ktoś wstawi się w końcu za nami!? Mieszkamy na kupie w jednym pokoiku: Ja, marel, ME, be i Marcin Erlin, połowa leczy się psychiatrycznie od dziesięciu lat , druga część od dwóch roków. Pudełko tabletek kosztuje osiemdziesiąt złotych i Me potrafi zeżreć to w ciągu dwóch tygodni! Albo leki albo dostęp do poezji.org! Krzywak, z ciebie taki organizator, lepszy po stokroć niż poeta, weź że zrób coś na boga jedynego! Czy jesteś dobry tylko dla wybranych? ale to śmierdzi obłudą...więc..krzywak...my też jesteśmy w potrzebie...dzieci tego samego pana...no...wrażliwa bestijo...wstawisz się...albo znowu będziemy słuchać po nocach jęków be...proooosimy...
M._Krzywak Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bywajcie.
M._Krzywak Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bywajcie. No no, bywaj, bywaj...
Arka Noego Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bywajcie. Życzę ci talentu. ( jakiegokolwiek) Pa.
Arka Noego Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No no, bywaj, bywaj... Dziwi mnie, że ci się chce.
M._Krzywak Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No no, bywaj, bywaj... Dziwi mnie, że ci się chce. Super, fajnie, hejka... Bywaj
Bea.2u Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 pa, pa... odpłynęła ta Arka Notentego ? ;)
Bea.2u Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że ta ekipa niezatapialna, niech się trzymają, choćby sztormów :)
Arka Noego Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że ta ekipa niezatapialna, niech się trzymają, choćby sztormów :) fakt, jestesmy niezatapialni, jako rewolucyjna rada oszolomow sie nie damy, mamy na poezji.org tysiac piecset sto dziewiecset nickow i dwa ukryte barany o nickach powszechnie znanych.
M._Krzywak Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że ta ekipa niezatapialna, niech się trzymają, choćby sztormów :) fakt, jestesmy niezatapialni, jako rewolucyjna rada oszolomow sie nie damy, mamy na poezji.org tysiac piecset sto dziewiecset nickow i dwa ukryte barany o nickach powszechnie znanych. Biedaki. A mówią, że internet nie wciąga :)))
Rekomendowane odpowiedzi