BARBARA_JANAS Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie przepadam za jednostkami ograniczonymi, narcystycznymi, dumnymi, radykalnymi, nienaturalnymi... pisał o formach, a sam nieźle urobił siebie na kogoś, kim nie był... paw jeden! iiii :))) to może wierszem ;) ?? Basieńko, no toż masz jaja :) dobrze, nawet bardzo dobrze. czasem takie wiersze z nerwem lepsze niż cała poetyzowana paplanina buziak w pysia tego niewyparzonego i żebym się tym razem nie machnęła.. plus - lewa kulka. po lewej stronie, jak to było: lewa ręka jest nad tą nogą, u której duży palec jest po prawej stronie ;) ale w bucie i tak bip* widać. /b Beatrycze droga wolę cycki od jaj u siebie ;) Cieszy, że zaskoczył u ciebie tekścior. Dzięki wielkie. Do zobaczenia.
BARBARA_JANAS Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...no nie Gombrowiczem ;) Dzięki Januszu. Pozdrawiam.
BARBARA_JANAS Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No jak ty się wpisujesz pod wierszem to znaczy, że naprawdę dobry uniwersalnie :) Fajnie. Pozdrów norweskie fiordy i wieloryby. :*
M._Krzywak Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Niebezpieczny wiersz, fajny. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto mamy wreszcie wiersz o gębie. Gęba została rozszyfrowana do końca, nad stołem, pod i przy. Następnie profesor albo docent jakiś obrywa za starczość oraz piórko i wiedzę i słusznie. No i to jest poezja. Ach ta Basia! CCC.
BARBARA_JANAS Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No ja myślę :) Dzięki. Pozdrawiam.
BARBARA_JANAS Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto mamy wreszcie wiersz o gębie. Gęba została rozszyfrowana do końca, nad stołem, pod i przy. Następnie profesor albo docent jakiś obrywa za starczość oraz piórko i wiedzę i słusznie. No i to jest poezja. Ach ta Basia! CCC. Gęba jak to gęba. Dziękuję. Pozdrawiam.
BARBARA_JANAS Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krótko i na temat Fiś. Dzięki. Pozdrawiam.
jacekdudek Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 do orgowych lowelasów,he he he, dobre, pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zacytuję M.Krzywaka : niebezpieczny komentarz...;) Pozdrówki
BARBARA_JANAS Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 marianno zostało ci jeszcze kilka moich tekstów do zminusowania, mogę ci zapodać linki jeśli nie możesz znaleźć. Pozdrawiam. :D
Franka Zet Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Mordo ty moja ? Całość z komentarzami do powieszenia nad kominkiem:)
BARBARA_JANAS Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zrobi się :) W czerwcu ocenisz.
Rekomendowane odpowiedzi