Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• oczywiście lepiej - przepraszam piszę komentarz w tzw błysku  uprzytomniłeś mi, że po napisaniu każdego komentarza powinienem zrobić kwadrans przerwy i wprowadzić korekty, ale pod każdym fajnym tekstem chce się coś napisać (nie tylko podoba mi się albo jest ładne) Pozdrawiam
    • @Jacek_Suchowicz Poprawiłem po swojemu, może Ci się też spodoba?   Czy w tej studni była woda? Skosztowałem jej już nieraz..  Wyostrzyła świata obraz, powiedziała: tu i teraz!   Co dla ciebie jest pisane? Abyś w życiu mógł się spełnić. Kiedy przyjdziesz do Niej rano, znów miłością świat napełnisz.
    • @Starzec trudno być kreatywnym słysząc: śmierdzisz cebulą albo cały pokój zasmrodzony czosnkiem :(((
    • @lena2_ bardzo ładne - lekko pisane   nie oglądajmy się za siebie  bo czas zamyka każdą chwilę a dla nas przyszłość może w niebie weźmy na barki życie miłe   czasami ciężkie jest jak ołów a innym razem niczym piórko niech On prowadzi nas w spokoju a my nie martwmy się o jutro :)))  
    • @Jacek_Suchowicz:))) to może więcej kreatywności :))), a mniej dosłowności :))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...