Tomasz_Biela Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 spróbuj mnie pogłaskać musisz pokochać albo odejść przestraszony meduzy która tkwi w sercu i węgorze przepływają energią kontrolują moje nerwy dotkliwy jestem dotkliwie też zbliżam do siebie spróbuj mnie pogłaskać spróbuj zbudować tutaj rafę koralową
Anna_Para Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Tomaszu: Koniecznie zabierz "moim" z końcówki wersu. Całkiem zabierz. A wiersz jest dobry. Podoba mi się. tak/ Para:)
Sfinks13 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 dobrze napisany wiersz, spodobał się serdecznie 13
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Ania / tomek
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wracaj cały czas / dzięki tomek /
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki / tomek /
Magda_Tara Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))zbliżasz do siebie jak magnes dotkliwie razisz energią przepływających węgorzy nerwy na wodzy kocham różnorodność koralu wśród czarnych bursztynów a mówiłam, że wrócę ;)
Tomasz_Biela Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))zbliżasz do siebie jak magnes dotkliwie razisz energią przepływających węgorzy nerwy na wodzy kocham różnorodność koralu wśród czarnych bursztynów a mówiłam, że wrócę ;) wróciłaś i to z głęboką wiersz-odpowiedzią / dzięki Magda / tomek
Rekomendowane odpowiedzi