Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

zespół serotoninowy

Rekomendowane odpowiedzi

odcinek wykres wysiłek codzienna dieta cukrowa
gorzka czekolada w kieszeniach wibracje
gorąco w poniedziałek w piątek wieczorem to samo
co zawsze

ampułka z półki wpada do koryta
kondycja rośnie niepoczytalność
radio nie słyszy krzyku
wysyłam ci kontakt na wszelki wypadek
sześćset dwa dwieście sto jedenaście

zawrotna częstotliwość każdego przecinka obłęd
na przewodach tętno sowie pod zegarkiem
mierzy stan skupienia rano wstanie
bez głowy na dźwięk stukania młotkiem

siedział na skarpie podpalał świerki
potem wstał i napadł na metro
wszystko było prawdopodobne
nic nie było na pewno

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Zanegowałeś zdecydowanie zjawisko poezji w tym tekście, to takie okrutne :)) Trudno, nie potnę się szarym mydłem. Ale kolejny raz oddajesz głos za przesunięciem do działu P. Czyli rozumiem, że najchętniej ulokowałbyś moje wytwory w przedziale dla początkujących, czy tak? Skąd ta gorliwość?

Zanegowałeś zdecydowanie zjawisko poezji w tym tekście, to takie okrutne :)) Trudno, nie potnę się szarym mydłem. Ale kolejny raz oddajesz głos za przesunięciem do działu P. Czyli rozumiem, że najchętniej ulokowałbyś moje wytwory w przedziale dla początkujących, czy tak? Skąd ta gorliwość?

Ponownie kłania się problematyka minusów i plusów - nie do mnie zastrzeżenia, tylko do

moderatora. Jest taka opcja, więc z niej korzystam - niestety, ale ja nie znam ugrzecznionych

pozorów, i jeśli się nie podoba, to po prostu wstawiam minus. Ale przecież to tylko

moje zdanie, mogę się mylić. Każdy z nas ma inne wyobrażenie - i bardzo dobrze, bo

inaczej powiałoby nudą.

Pozdrawiam
:::)

Ponownie kłania się problematyka minusów i plusów - nie do mnie zastrzeżenia, tylko do

moderatora. Jest taka opcja, więc z niej korzystam - niestety, ale ja nie znam ugrzecznionych

pozorów, i jeśli się nie podoba, to po prostu wstawiam minus. Ale przecież to tylko

moje zdanie, mogę się mylić. Każdy z nas ma inne wyobrażenie - i bardzo dobrze, bo

inaczej powiałoby nudą.

Pozdrawiam
:::)

Nie no jasne, że tak. Nie jest to szkodliwe.
Ukłon :)