Fly Elika Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Złote maski weneckie na placu św. Marka, włożył w rękę dwie małe maski z potwornym noskiem, nadskubał serce dziecka, pokrył łzami. Plac pełen gołębi żywiących się okruchami. Chciały spojrzeć na wody miasta głuchych, napływających z zewsząd, unikając ciosu, spotykając się w tych samych odgłosach, pokolenia grzechu, przymierza, ocalenia od zagłady. To zatrzymanie, a stamtąd trudniej już było podążyć dalej (...)
bestia be Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ciekawy wiesz z nutką zabytków, jak wiary szacuneczek bestia
Fly Elika Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dziękuję za czytanie i dobranoc Bestio
Baba_Izba Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to drań! Ładne mi "maseczki"! Trudny temat wiersza, ale wart pisania, po przeczytaniu nasuwa mi się myśl, że dobrze byłoby zmniejszyć ilość powtarzających się końcówek słów?? Zajrzę jeszcze, zaciekawił mnie wiersz. Serdeczności - baba
Fly Elika Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to drań! Ładne mi "maseczki"! Trudny temat wiersza, ale wart pisania, po przeczytaniu nasuwa mi się myśl, że dobrze byłoby zmniejszyć ilość powtarzających się końcówek słów?? Zajrzę jeszcze, zaciekawił mnie wiersz. Serdeczności - baba Hach, widzisz, ładnie zauważyłaś, No normalnie świetnie zaznaczyłaś, zastanowię się czy to przerobić, czy zostawić, Dzięki za czytanko :-))
bazyl_prost Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to drań! Ładne mi "maseczki"! Trudny temat wiersza, ale wart pisania, po przeczytaniu nasuwa mi się myśl, że dobrze byłoby zmniejszyć ilość powtarzających się końcówek słów?? Zajrzę jeszcze, zaciekawił mnie wiersz. Serdeczności - baba łeś , cych, ych
Fly Elika Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to drań! Ładne mi "maseczki"! Trudny temat wiersza, ale wart pisania, po przeczytaniu nasuwa mi się myśl, że dobrze byłoby zmniejszyć ilość powtarzających się końcówek słów?? Zajrzę jeszcze, zaciekawił mnie wiersz. Serdeczności - baba łeś , cych, ych ACH no tak, Popraw, popraw poprawiłam Dobrze, Bazyl
Rekomendowane odpowiedzi