Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Waldku, dzięki za czytanie i komentarz. Cieszę się że odbierasz w ten sposób mój wiersz, bo chciałem żeby taki właśnie był, czyli prosty, żartobliwy, a nawet rubaszny i jednocześnie skłaniający do myślenia. I oczywiście nie tylko o materialnym świecie :). Oxyvio, zawsze staram się pisać 'fajne wiersze', nie zawsze wychodzi ;). Co do reszty Twojego komentarza, to mogę tylko napisać, że wszystko się zgadza :). Też myślę... czasami ;) Jeszcze raz dzięki za komentarze i wysyłam po kablach, drutach, eterach węzłach, serwerach, routerach Najserdeczniejsze Pozdrowienia :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Sylwestrze, Twój wiersz ciągle spaceruje w mojej głowie bardzo osobliwą wizją: Jan Kochanowski stoi na progu dworku w Czarnolesie, oparty o filar zamyśla się chwilę... Rosną drzewa, rosną, a broda siwieje... a że syty i o dostatni byt spokojny – słowa /sztywne – wiotkie, twarde – miękkie/ same w przyjemne konstelacje się układają ;)))))) Pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Doroto :), o czym może marzyć autor wiersza (poeta?)? o milionach? nie wierzę! o sławie? byłby naiwny jak dziecko o szacunku? wątpię ale pewnie chce zaszczepiać wizje poruszać wyobraźnią wzruszać, drażnić, bawić, ale na pewno najbardziej ze wszystkich rzeczy na świecie pragnie żeby jego słowa jak najdłużej chodziły po głowie chociaż jednej :) a przywołanie Mistrza z Czarnolasu i powiązanie z nim moich słów... hmm... nie wiem co mam powiedzieć. jestem zaszczycony :))) Dziękuję, to było bardzo miłe :).
Michał_Łahcim Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Jestem tu nowy i może nie takie cuda jeszcze zobaczę ale wiersz bardzo mi się podoba :) Świetny pomysł i wykonanie ;)
Oxyvia Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No nie można za często, bo by człowiek zwariował. ;-)))
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za pochwałę mojego w pierwszym komentarzu na tym forum. Zachęcam do pisania i publikacji własnych :-). Kłaniam się i pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No nie można za często, bo by człowiek zwariował. ;-))) Święte słowa Oxyvio :-). Zdrowia i pogody serdecznie Ci życzę :-).
Rekomendowane odpowiedzi