Ela_Ale Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 I co? Tak mi zostaniesz w mrozie, zaspach śniegu, w tej zimie? Bez spodziewań wiosennych ? Elegancko, łagodnie, jak po pianie mydlanej, z delikatnym poślizgiem, ku codziennej zwykłości odejdziesz? Mam mieć ku pociesze tylko twoje wiersze i myśleć, że dla mnie wciąż są przeznaczone?
Młody Anonimowy Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 podoba mi się ten utwór wyraża wiele uczuć zwłaszcza te pytania
Gryf Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Niech wiosna rozgrzeje serce zmrożone, Niech słońce wywoła uśmiech na twarzy. Marzenia senne będą spełnione. Miłość swym pięknem dla Ciebie wyrazi, Uczucie tak miękkie, jak główki bazi. Popęka kra, co lodem pokryła Rzekę lekkości życia w spełnieniu. Będziesz swą duszę mogła obmywać, W rozkoszy i zadowoleniu. Niech tylko nadejdzie, a świat się zmieni. Ten kogo kochasz przy Tobie zostanie, W gwiazdach, mych siostrach to zapisane. Elu ten jest dla Ciebie...
Dyziek_ka Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 A co mi … wiosna… ten wyżej jest dla Ciebie
Ela_Ale Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Pięknie dziękuję, a wiersz jeszcze piękniejszy ( i dla mnie! Ha!). Przesyłam go wszystkim potrzebującym i tym wesolutkim! E.
Ela_Ale Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Cieszę się, Młody. Kto pyta, nie błądzi. Pozdrawiam. E.
Łukasz Michał K. Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 skoro dla ciebie pisane...to i tobie przeznaczone ;) Bardzo dobry wiersz. Lubię znaki zapytania w poezji. Sama poezja jest jednym wielkim znakiem zapytania :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi