Anastazja.P Opublikowano 13 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 mącisz językiem swąd łgarstw natrętnie skubiesz dziobem w słoneczniku aksonu jak niewinność błagam zepsuty płodzie Judaszu, śmiejesz się? newralgicznie wznoszę ręce słodkie ischias w darze dla ciebie zatańczymy?
Giovannii Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Dlaczego to nie mój wiersz?? :)))))) Choć ja pewnie nie użyłbym słowa "newralgicznie". Pozdrawiam G.
Wuren Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 hmm "zakręcona, zakręcona" może nie w tę stronę, co zwykle (bezet nie wypomni mi doszukiwania się wiedeńskich odniesień) - ale z pewnością głęboko w tradycji napisane... a może wbrew tradycji... już słyszę te komentarze, złośliwym piskiem, że co ona sobie, żeby tak obrażać.... no i kto zostanie, żeby zatańczyć? Pozdrawiam, duży plus Wuren
Anastazja.P Opublikowano 13 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Na wstępie oczywiście serdeczne podziekowania za komentarze....dla stale odwiedzających mnie gości :))) Cmokkkkk wielki ;) Wuren - raczej wbrew i nie obrażam tylko troszke sie znęcam :))) jestem kobietą przeca :)Pozdrawiam Ana.
Wuren Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeca ironizowałem :) Choć, patrząc wokół, to kto wie, czy takich komentarzy by nie było :D Pozdrawiam Wuren
Anastazja.P Opublikowano 13 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeca ironizowałem :) Choć, patrząc wokół, to kto wie, czy takich komentarzy by nie było :D Pozdrawiam Wuren hehhehe "do filharmonii można się przyzwyczaić - za trzecim razem" ja przeca od razu probuje pomóc "skrzypcom - nie piszczeć" nie nerwujsja :)) Pozdr. Ana.
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Anastazjo. Zastanawia mnie stwierdzenie: "w słoneczniku aksonu"... A nie w aksonie słonecznika? A może nie mam zbyt plastycznej wyobraźni... A wracając do samego wiersza... Bardzo podoba mi się pierwsza zwrotka (nawet mimo mojego wahania co do w/w fragmentu)... Reszta mogłaby być lepsza, ale muszę powiedzieć, że zrobił na mnie wrażenie. I lubię bardzo krótkie wiersze, które przepełnione są jakimiś skrajnymi uczuciami. Twój taki właśnie jest. Gratuluję. Pozdrawiam, Pat.
Anastazja.P Opublikowano 13 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pati...pozwolę sobie obronić problemowy wers: "w słoneczniku aksonu", użyte ze względu na poprzedzający wers "skubania dziobem w..." ze wskazniem dla wyobraźni "skubania ziaren ze słonecznika" :) Miło, ze się podoba :) Pozdrawiam. Ana.
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pati...pozwolę sobie obronić problemowy wers: "w słoneczniku aksonu", użyte ze względu na poprzedzający wers "skubania dziobem w..." ze wskazniem dla wyobraźni "skubania ziaren ze słonecznika" :) Miło, ze się podoba :) Pozdrawiam. Ana. Tym bardziej wydaje mi się, że powinno być "(...)skubania dziobem (...) a słonecznika aksonie (...)"...
Anastazja.P Opublikowano 13 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pati...pozwolę sobie obronić problemowy wers: "w słoneczniku aksonu", użyte ze względu na poprzedzający wers "skubania dziobem w..." ze wskazniem dla wyobraźni "skubania ziaren ze słonecznika" :) Miło, ze się podoba :) Pozdrawiam. Ana. Tym bardziej wydaje mi się, że powinno być "(...)skubania dziobem (...) a słonecznika aksonie (...)"... nie i basta :D rozmyje "wysubywanie" koniec bomba, kto czytał ten trąba :D
Rekomendowane odpowiedzi